Spor Ronaldo'dan olay doğum günü partisi!

Ronaldo'dan olay doğum günü partisi!

Paylaş
Ronaldo'dan olay doğum günü partisi!

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun, Atletico Madrid'e 4-0 yenildikleri maç sonrası arkadaşlarıyla doğum günü partisi düzenlemesi taraftarları kızdırdı. Uzun yıllardır böyle aşağılayıcı bir skor alınmadığını vurgulayan taraftarlar, Portekizli oyuncuya "Önce takımının yasını tut" tavsiyesinde bulundu

İspanyol medyası, Cristiano Ronaldo'nun, 4-0'lık tarihi mağlubiyet sonrası Madrid'de bulunan ünlü bir restoranı arkadaşları için kapatarak, burada sabaha kadar eğlence düzenlediğini yazdı. Portekizli yıldızın piste çıkarak dans ettiğini ve şarkılar söylediğini savunan gazeteler, bu futbolcuya diğer Real Madridli oyuncuların da katıldığını belirtti.

Haberin Devamı



Cristiano Ronaldo'daki düşüşe vurgu yapan gazeteler, yıldız futbolcunun hırçın tavırları ile liderlik konumundan yavaş yavaş uzaklaşmaya başladığını ileri sürdü. As gazetesi, Ronaldo'nun doğum günü partisine özellikle İspanyol doğumlu futbolcuların katılmadığına dikkati çekerek, bu oyuncuların 4-0'lık mağlubiyet sonrası kutlamaya karşı çıktıklarına işaret etti. Gazete ayrıca, Real Madrid Kulübü'nün söz konusu kutlamadan haberdar olmadığını kaydetti.

Milli futbolcu Arda Turan'ın da formasını giydiği maçta Atletico Madrid, güçlü rakibi Real Madrid'i Tiago, Saul, Griezmann ve Mandzukic'in golleriyle 4-0 mağlup etmişti.

Mehmet ÇİFTÇİ (DHA)