Gündem Rottweiler, Erhan'ı cinsel organından kaptı

Rottweiler, Erhan'ı cinsel organından kaptı

Paylaş
Rottweiler, Erhan'ı cinsel organından kaptı

Şimşir ailesi parkta çıktıkları gezide, 2.5 yaşındaki çocukları Erhan'ı cinsel organından ısıran rottweiler cinsi köpeğin ağzından aldılar

İçerenköy'de yaşayan Şimşir ailesi birkaç günlük misafirlik için akrabalarına gitti. Akrabalarıyla evin yakınında bulunan parka kahvaltı yapan aile üyeleri büyük bir dehşet yaşadı.

Parka gezmesi için bırakılan 2 buçuk yaşındaki Erhan'a rottweiler cinsi bir köpek saldırdı.

CİNSEL ORGANINDAN ISIRDI

Köpek çocuğun cinsel orgınının buluduğu bölgeye dişlerini geçirdi. Bu sırada parkta tam anlamıyla bir panik yaşanıyordu. Aile ve parkta bulunanlar iri köpeğin dişleri arasında çırpınan çocuğu kurtarmaya çalıştı.

ÇOCUK BEZİ KALKAN OLDU

Yakınları bir taraftan Erhan'ı dişlerin arasından çekip çıkarmaya çalışırken diğer taraftan da çenesini gevşetmesini sağlamak için köpeği tekmeleyip yumrukladı.

Ancak bu sırada Minik Erhan'ın asıl yardımcısı annesinin bağladığı çocuk bezi oldu. Yumuşak ama kalın bez, çocuğu köpeğin güçlü ısırığından kısmen de olsa korudu.

ORGANININ DERİSİ SIYRILDI

Sonunda 2 buçuk yaşındaki çocuk köpeğin dişleri arasından kurtarıldı. Şok geçiren çocuk hemen hastaneye götürüldü.

Hastanede yapılan ilk muayenede köpeğin güçlü çenesiyle çekiştirmesinin çocuğun organında hasara yol açtığı anlaşıldı. "Derinin sıyrılması, uzaması" olarak tarif edilen hasar doktorlar tarafından cerrahi müdahaleyle ortadan kaldırılmaya çalışılacak.

KÖPEK HAYVAN BARINAĞINA, SAHİBİ POLİS MERKEZİNE

Saldırının ardından olay yerine Polis ve Sağlık İşleri Müdürlüğü geldi. Köpek uzman ekipler tarafından etkisiz hale getirilerek hayvan barınağına götürülmek üzere kafese konuldu.

Köpeğin sahibi Yavuz Onur da, ifadesi alınmak üzere Polis merkezine götürüldü. Öte yandan köpeğin aşılarının tam olduğunun kendilerine iletildiğini söyleyen amca Saadettin Şimşir de, köpeğin sahibinden şikayetçi olacaklarını belirtti.

ÇOCUĞUN YAKINLARI HALA ŞOKTA

Olay sırasında Erhan'ın yanında olan halası Sıdıka Doğan, gözyaşları içinde olayı anlatarak, köpeğini dolaştıran Yavuz Onur'un köpeğin tasmasını bırakmasından kısa süre sonra saldırının gerçekleştiğini söyledi.

Köpek çocuklara yaklaşınca diğer çocukların uzaklaştığını ancak Erhan'ın demirlere tutunduğunu söyleyen Doğan, köpeğin Erhan'ı önce karnından yakaladığını sonra bacak arasına dişlerini geçirdiğini ifade etti.

Doğan, köpeğin kafasına vurarak Erhan'ı kurtarmaya çalıştıklarını belirterek, köpeğin dişleri arasından kurtardıkları çocuğun şoka girdiğini, bacak arasından yaraladığını söyledi.

Dilhun GENÇDAL/İstanbul (DHA)

2