Spor RP Leipzig Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

RP Leipzig Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
RP Leipzig Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Yeni sezona hazırlanan Galatasaray ilk ciddi sınavını Alman ekibi RP Leipzig karşısında verecek. Taraftarlar takımlarını izlemek ve futbolcuların performansını görmek istiyor. Bu nedenle de "RP Leipzig Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" sorusunu yöneltiliyor.

RP Leipzig Galatasaray maçı ne zaman? Süper Toto Süper Lig'in son şamoiyonu Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında son yılların flaş takımı RP Leipzig ile mücadele verecek. Takımlarını uzun bir aranın ardından ilk kez izleyecek olan taraftarlar herecanlı... İşte maçın başlamazamanı ve saati...

Haberin Devamı

RP LEIPZIG GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Geçen sezonun şampiyonu Galatasaray, 2019-2020 sezonu hazırlıkları kapsamında Almanya’nın RasenBallsport Leipzig takımı ile özel maçta karşılaşacak. Avusturya’nın Innsbruck kentinde bulunan Tivoli-Neu Stadı’ndaki mücadele, 19 Temmuz 2019 Cuma günü Türkiye saati ile 19.00'da başlayacak.

Almanya Bundesliga’da 2018-2019 sezonunu Bayern Münih ve Borussia Dortmund’un arkasından üçüncü sırada bitirerek ülkesini UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil etme hakkı kazanan RB Leipzig, Almanya Kupası’nı da finalde Bayern Münih’e kaybederek ikinci basamakta tamamlamıştı.

Galatasaray ile RB Leipzig daha önce bir kez birbirlerine rakip oldu.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Almanya’da gerçekleşen özel müsabaka karşılıklı birer golün ardından beraberlikle tamamlanırken Galatasaray’ın golü Martin Linnes’ten gelmişti.

Haberin Devamı

Yurt dışı kamp çalışmaları için 17 Temmuz Çarşamba günü Avusturya’ya gidecek olan Galatasaray, 23 Temmuz Salı gününe dek hazırlıklarını Seefeld kasabasında sürdürecek.