Merkez RUMELİSİAD, Rumeli Buluşmalarının 85'incisini gerçekleştirdi

RUMELİSİAD, Rumeli Buluşmalarının 85'incisini gerçekleştirdi

Paylaş
RUMELİSİAD, Rumeli Buluşmalarının 85'incisini gerçekleştirdi

RUMELİSİAD, Rumeli Buluşmalarının 85'incisini gerçekleştirdi

Cansel ORUÇ/BURSA, (DHA)-RUMELİLİ Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği (RUMELİSİAD), Rumeli Buluşmalarının 85’incisini gerçekleştirdi.

Rumeli Buluşmalarının 85’incisi, tüm RUMELİSİAD üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte, RUMELİSİAD’a katılan yeni üyelere üyelik rozetleri takılırken, programa konuşmacı olarak katılan, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran iş dünyasındaki başarı hikayesini RUMELİSİAD üyelerine anlattı. Konuşmasında gençlere tavsiyelerde bulunan Saran, “İyi bir patron, kendini gereksiz kılandır. En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır” dedi. Üyelere, hayat hikayesini de anlatan Saran, “Spor bursu ile Amerika’da üniversiteyi okudum ve ekonomik kriz yıllarında Türkiye’ye dönerek kendi işimi kurdum” diye konuştu. Takımdaşlık ve liderlik sırlarına da değinen Saran, Fenerbahçe ile ilgili hayallerini de dile getirerek, konuşmasının sonunda üyelerin sorularını da yanıtladı.

Konuşmasında, dernek olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi veren RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp, "Büyük RUMELİSİAD Ailesi olarak 85'inci Rumeli Bluşmamızı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aramıza yeni katılan üyelerimizle birlikte, RUMELİSİAD ailemiz, her geçen gün büyümeye ve güçlenmeye devam ediyor. 85'inci Rumeli Buluşmamızda değerli iş insanı Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Sadettin Saran’ı ağırladık. Kendisi, iş hayatındaki başarı hikayesini üyelerimiz ile paylaştı. Çok güzel bir etkinlik oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp, etkinliğe katkılarından dolayı Sadettin Saran’a plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı