Spor Rus sporculara votka yasağı

Rus sporculara votka yasağı

Paylaş
Rus sporculara votka yasağı

Rusya denildiği zaman akla gelen ilk içki olan votka ikramı ve tüketimi, bu yıl düzenlenecek Londra Olimpiyatları sırasında tüm Rus etkinliklerinde yasaklandı

Rusya’nın saygın gazetelerinden Kommersant’ta yayımlanan haberde, Rusya’nın Vancouver Olimpiyatları’ndaki kötü performansını göz önünde bulunduran yetkililerin Londra’da Rus heyetinin düzenleyeceği tüm etkinliklerde şarap ve votka ikramını yasakladığı kaydedildi.

Haberin Devamı

Vancouver Olimpiyatları’nda 50 madalya bekleyen ancak 15 madalya ile kapatan Rusya, Londra Olimpiyatları’nda benzer bir hüsranı önleminin çaresini tüm Rus heyetine alkolü yasaklamakla buldu.

Rus heyetinin Vancouver’da verdiği partilerden hafızalarda yüksek müzik ve sınırsız içki tüketiminin kaldığını belirten Kommersant, "Görgü tanıklarından biri Olimpiyat Oyunları sırasındaki Rus heyetinin partisinin son derece ilginç olduğunu ve Olimpiyat oyunları çerçevesinde verilen partilere benzemediğini söyledi. Görgü tanığı sadece olimpiyat oyunlarından sonra elde edilen büyük başarılar sonunda verilen bir partiye bezendiğini kaydetti" ifadesine yer verdi.

Kommersant, Rus heyetinin 27 Temmuz ve 12 Ağustos tarihleri arasında olimpiyat oyunları sırasındaki hiç bir organizasyonunda alkollü içki ikram edilmeyeceğini kaydetti.

Haberin Devamı

AA