Magazin Rus sunucu Larisa Shamanova dayak yedi

Rus sunucu Larisa Shamanova dayak yedi

Paylaş
Rus sunucu Larisa Shamanova dayak yedi

Rus TV sunucusu Larisa Shamanova, bir kadın tarafından ofisinde dakikalarca dayak yedi

Televizyon sunucusu Larisa Shamanova büyük bir şok yaşadı. Kocasıyla aşk yaşadığı iddiasıyla ofisini basan Fatima Sazarukova isimli kadın, "Kocamla yattın" deyip TV sunucusu Larisa Shamanova'yı dövdü.

Kocasını elinden kapmakla suçladığı Larisa Shamanova'yı saçlarından çekerek tartaklayan Fatima Sazarukova'nın görüntüleri sosyal medyada büyük bir hızla yayıldı.



Rusya'daki sağlık şovuyla televizyon izleyicilerinin evlerine konuk olan Larisa Shamanova ise skandal iddialarla ilgili açıklama yaptı.

"BENİMLE EVLENMEK İSTEDİĞİNİ DÜŞÜNMÜŞ"


Shamanova; 'İki yıl önce çıkmaya başlamıştık. Fakat ilişkimiz uzun sürmedi. Çünkü Fatima Sazarukova beni arayarak Bay Semeniv ile evleneceğini söylemişti. Bu telefondan sonra ilişkimizi sona erdirdim ve o zamandan beri onunla görüşmedim. Ancak kısa süre önce ayrılmışlar. Bir şekilde onun benimle birlikte olduğunu ve benimle evlenmek istediğini düşünmüş' diyerek iddiaların asılsız olduğunu söyledi.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla harekete geçen polis ekipleri ise öfkeli eş Fatima Sazarukova için ceza soruşturması başlattı.

Haberin Devamı