Türkiye (Son Dakika) Rus turistler kaza yaptı

Rus turistler kaza yaptı

Paylaş
Rus turistler kaza yaptı

Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Kadriye beldesinde plajdan dönen Rus turistlerin bulunduğu otomobilin kamyonete çarpması sonucu 3'ü Rus, 4 kişi yaralandı

Belek’teki yazlık evlerinde tatillerini geçiren Rus turistler, bu sabah Kadriye Belediyesi’ne ait plaja giderek bir süre yüzdükten sonra evlerine dönmek üzere kiraladıkları 07 YIL 12 plakalı otomobile bindi.

Vladislav Kurshov yönetimindeki otomobil, Kadriye’den Belek yönüne giderken, aynı yönde seyreden 23 yaşındaki Mustafa Keskin’in kullandığı 07 YD 561 plakalı kamyonete çarptı.

Kazada, sürücü Vladislav Kurshov ile ön sağ koltukta oturan Tatyana Kurshova otomobilde sıkıştı. Vladislav Kurshov ile Tatyana Kurshova, yoldan geçenler ve 112 Acil Acil Servis Ekibi’nce otomobilden çıkarıldı.

Arka koltukta oturan Olga Kurshova ise kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. Kazada Vladislav Kurshov, Olga Kurshova, Tatyana Kurshova ve kamyonet sürücüsü Mustafa Keskin, hafif yaralandı.

Yaralı Rus turistler Belek’teki Özel Anadolu Hastanesi’ne, kamyonet sürücüsü Keskin ise Serik Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Namık Kemal KILINÇ/DHA

Haberin Devamı