Magazin Rus yazar Kemer'de klip çekiyor

Rus yazar Kemer'de klip çekiyor

Paylaş
Rus yazar Kemer'de klip çekiyor

Rusya'da bestseller olan kitapları ile en çok okunan yazarlar arasında yer alan Natalia Pravdina, Antalya'da aldığı müzik derslerinin ardından Rusya'da ilk albümünü tamamladı

Pravdina, albümün çıkış şarkısının klibini ise çok sevdiği Kemer’de çekiyor. Bugüne kadar yazdığı 25 kitabı başta Rusya olmak üzere, Ukrayna, Estonya, Litvanya, Bulgaristan ve Romanya gibi ülkelerde toplam 10 milyon tiraja ulaşan ve ilk kitabı ’I attract Money’ Rusya’da bestseller olan Natalia Pravdina, 3 yıl önce Antalya’nın Konyaaltı İlçesi’nden bir ev alarak burada da yaşamaya başladı.

Haberin Devamı

İlk defa müzik eğitimini Lara’daki bir müzik okulunda almaya başlayan Pravdina, bu arada Rusya’ya giderek ilk albümünü hazırladı. 1997 yılından bu yana tatil için her yaz sezonunda geldiği Kemer’e hayran olan Pravdina, ilk albümünün çıkış şarkısı için klibi de burada çekiyor. Kuzdere Mahallesi’ndeki Kesmeboğazı’nda dere içerisinde yapılan çekimlerde farklı kostümlerle kamera karşısına geçen Pravdina için Kemer Belediyesi de araç ve personel desteği verdi.

Natalia Pravdina, "İnsanlar beni yakından görmek ve tanımak istiyor. Müziği de onlara ulaşmanın farklı bir yolu olarak kullanmak istedim" dedi. Pravdina, şimdi hem sesi hem görüntüsüyle okurlarına ulaşacağını belirtti. Pravdina, "Kemer’i seçme nedenim ise buraya aşık olmam. Üç kitabımda Türkiye ve Türk insanına yer vermiştim. Bundan sonra da sevgilisi olduğum Türkiye’den bahsetmeye devam edeceğim" diye konuştu.

Haberin Devamı