Ekonomi Ruslar en çok Türkiye'yi beğeniyor

Ruslar en çok Türkiye'yi beğeniyor

Paylaş
Ruslar en çok Türkiye'yi beğeniyor

Rus turizm pazarında en büyük online otel kataloğu olarak nitelendirilen, 'www.tophutels.ru' adlı internet sitesi tarafından açıklanan 'Dünyanın en beğenilen 100 resort oteli' sıralamasında 33 Türk oteli yer aldı

İlk sırayı Tayland’tan Bo Phut Resort & SPA’nın başı çektiği listede, kendine 16’ncı sırdada yer bulan Muğla’nın Marmaris İlçesi’ndeki Mart La Perla Otel personeli, başarılarını partiyle kutladı.

Haberin Devamı

Rus online otel kataloğu ’www.tophutels.ru’, Temmuz 2011 ile Temmuz 2012 tarihleri arasında, dünyanın en beğenilen 100 resort otelini belirlemek için müşteri memnuniyet anketi düzenledi. Ankette, müşteri memnuniyeti dışında, otellerin internet sitelerinde aranma popülerliği, fiyat kalite oranı, müşterilerin tavsiye oranları da dikkate alındı. Ankete yorum puanları 5 üzerinden 4.5’i geçen ve müşteri memnuniyeti yüzde 70’in üzerindeki oteller değerlendirmeye dahil edildi. Anketteki 18 kritere göre alınan sonuçlarla hazırlanan listede, Türkiye’den 33 otel yer aldı. Türkiye’yi sırayla Yunanistan 14, Mısır 11, Tayland 8, Birleşik Arap Emirlikleri 6, İspanya, İtalya ve Maldiv Adaları 5’er, Kıbrıs 4, Vietnam, Bulgaristan, Tunus ve Karadağ 2’şer, Hindistan ve Dominik Cumhuriyeti ise 1’er otelle takip etti.

Haberin Devamı

DANS EDEREK KUTLADILAR

Listeler açıklandığında 16’nıcı sırada olduklarını öğrenen Muğla’nın Marmaris İlçesi’ndeki, Martı La Perla Resort Otel yetkilileri ve personeli parti düzenleyerek, başarılarını kutladı. Partide konuşan, Otel Müdürü Çetin Erzenci, böylesine yüksek kriterlere sahip bir listede 16’ncı sırada yer aldıkları için gururlu olduklarını söyledi. Erzenci, genel klasmandaki 16’cı sırada olarak Türk otelleri arasında da 3’ncülüğü hak ettiklerini söyledi.

Konuşmasının ardından Erzenci, şampanya patlatıp, personelle birlikte pasta kesti. Daha sonra otel çalışanları sahneye çıkıp, bol bol dans ederek, gönüllerince eğlendi. Kutlamaya otelde kalan turistler de katıldı.

Listedeki Türk otelleri arasında her ikisi de Antalya’da bulunan Maxx Royal Belek Golf & SPA ilk sırayı alırken, Barut Otel Lara Resort & SPA ise ikinci oldu.

Doğuş Esat BERME/MARMARİS (Muğla), (DHA)