Futbol Rüştü Reçber hastaneden taburcu edildi
Paylaş
Rüştü Reçber hastaneden taburcu edildi

Corona virüs sonuçları pozitif çıktıktan sonra 29 Mart'ta hastaneye yatırılan Rüştü Reçber taburcu oldu. Reçber'in tedavisi evde devam edecek.

Corona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmasının ardından sonuçları pozitif çıkan ve corona virüs teşhisi konulan efsane kaleci Rüştü Reçber bugün itibarıyla taburcu oldu. Efsane kaleci 29 Mart'tan bu yana hastanedeydi.

Haberin Devamı

Rüştü'nün tedavisinin evde devam edeceği öğrenildi. Eşi Işıl Reçber'in "İyileşsin, başka bir şey umrumda değil" dediği Rüştü'nün sigara kullanmasının corona virüsle mücadelede zorluk çıkardığı bildirilmişti. Işıl Reçber, taburcu edilen eşi için şu paylaşımı yaptı: "Işıl Reçber, “Ne güzel bir gün Allah’ım sana şükürler olsun… 11 günlük zorlu süreçten sonra eşim taburcu oldu. Sen duaları kabul edensin, sen bizleri gören, bilen koruyansın… Çok sevinmem gerekse de her şeyi yarım yaşıyorum aslında… Çünkü o kadar çok şifa bekleyen hasta var ki şu an hastanelerde…. Dostlar, onların babaları, anneleri, sevdikleri, yakınları hepsine sen bu güzel günü yaşat Allah’ım… Evlerine, sevdiklerine kavuştur…”

Rüştü'nün Barcelona günleri

Haberin Devamı