Dünya Rusya'da bomba alarmı! 3 tren istasyonu boşaltıldı!

Rusya'da bomba alarmı! 3 tren istasyonu boşaltıldı!

Paylaş
Rusya'da bomba alarmı! 3 tren istasyonu boşaltıldı!

Rus polisi, Moskova'da 3 tren istasyonunu bomba ihbarı nedeniyle boşalttı!

Rusya'nın başkenti Moskova'da bomba ihbarı içeren telefonların gelmesi ardından Kazan, Yaroslav ve Leningrad tren istasyonlarından yaklaşık 3 bin kişi tahliye edildi.

3 BİN KİŞİ TAHLİYE EDİLDİ



RİA Novosti haber ajansına bilgi veren bir acil durum yetkilisi, "Bomba ihbarı içeren telefonların gelmesi ardından Kazan ve Leningrad tren istasyonlarının her birinden yaklaşık bin kişi tahliye edildi. Yaroslav tren garından da 750 kişi tahliye edildi" dedi.


3 İSTASYON DA BİRBİRİNE ÇOK YAKIN



Yetkili, tren istasyonlarına bomba arama ekiplerinin gelmesinin beklendiğini de ekledi. Hem Kazan hem Leningrad hem de Yaroslav tren istasyonları Moskova'nın merkezinde yer alıyor ve birbirlerine çok yakın noktalarda bulunuyor. Her gün binlerce insan ulaşımlarını bu istasyonlar üzerinden sağlıyor.

RUS POLİSİ TÜM İHBARLARI CİDDİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRİYOR



Bilindiği üzere bir çok ülkede meydana gelen patlamalar sonrası Rusya'da en ufak ihbar ve kuşku dahi yoğun güvenlik önlemlerinin ve kontrollerin yapılmasına neden oluyor. Rus polisi her ihbarı çok ciddi biçimde değerlendiriyor.

MOSKOVA POLİSİ: BOMBAYA RASTLANMADI



Moskova polisi yaptığı açıklamada, yapılan incelemelerin ardından metro hattında yapılan araştırmalarda bomba bulunmadığını belirtti.

RUSYA SON DÖNEMDE ŞOK ÜSTÜNE ŞOK YAŞADI



Rus Büyükelçi Karlov suikaste uğradı


Rusya Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Ankara'da bir sergi açılışında polis memuru Mevlüt Mert Altıntaş tarafından suikaste uğrayarak hayatını kaybetti.


Rus diplomat evinde ölü bulundu


Yine Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'un öldürüldüğü gün; Moskova'da da bir Rus Dışişleri Bakanlığı yetkilisi, evinde ölü bulundu.


Rus uçağı Karadeniz'e çakıldı


Dün de Rusya'dan Suriye'ye giden Tupolev TU - 154 tipi uçak içerisindeki 92 kişiyle birlikte Karadeniz'e düştü. Olayda sağ kurtulan olmazken, Kızıl Ordu Korosu'ndan da 64 kişi yaşamını yitirdi.



Haberin Devamı