Dünya Rusya'da 80 yaşındaki kadın kiracısını parçalayıp buzdolabına koydu

Rusya'da 80 yaşındaki kadın kiracısını parçalayıp buzdolabına koydu

Paylaş
Rusya'da 80 yaşındaki kadın kiracısını parçalayıp buzdolabına koydu

Rusya'da yaşayan 80 yaşında bir kadının buzdolabında kiracısının organları bulundu. Güçlükle zapt edilen kadını 5 polis ancak gözaltına alabildi

Rusya'nın Uzak Doğu Bölgesi'nde sokakta dolaşan bir köpeğin ağzında insan kolu olduğunu gören çocuklar, durumu ailelerine bildirdi. Ailelerin polise haber vermesiyle, kolun yakınlarda çalışan Vasiliy Şlyatiç adlı adama ait olduğunu tespit edildi.

Haberin Devamı

Polis ekipleri oda tuttuğunu tespit ettiği apartmanda aramalar yaptı. Aramalar sonucunda apartmandaki bir evin buzdolabında adamın iç organları ve kan izleri bulundu.

Kanıtların bulunduğu ev, apartmanın da sahibi olan 80 yaşındaki Sonya adlı yaşlı kadına aitti. Polisin gözaltına almaya çalıştığı kadını 5 polis zor zapt etti.

MEZBAHADA ÇALIŞIYORDU

Kadının emekliliğine kadar bir domuz mezbahasında çalıştığı, büyük bıçaklar ve balta kullanma konusunda bilgili olduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Bölge sakinleri kurbanın öldürülmeden önce maaşını aldığı bilgisini verdi. Kadının başka ciddi suçlara da karışmış olabileceği düşünülüyor. Zira daha önce aynı apartmandan oda kiralayan bir yaşlı kadın ve apartmanda yaşayan küçük bir kız da kayıp.

Haberin Devamı