Türkiye (Son Dakika) 'Rüya görürken öldürmüş olabilirim'

'Rüya görürken öldürmüş olabilirim'

Paylaş
'Rüya görürken öldürmüş olabilirim'

Karısını öldüren adamın şaka gibi savunması: Rüya gördüğüm sırada öldürmüş olabilirim

Pendik’teki evinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden Öznur Delibaş'ın (23), yapılan otopsiyle boğularak öldürüldüğünün anlaşılması üzerine gözaltına alınan Cemal Delibaş, 46 günlük eşini öldürdüğünü itiraf etti.

Delibaş ifadesinde, “Bir elimle eşimin boğazını sıkmış ve diğer elimle de elini tutmuş halde uyandım. Elimi çekerken eşimin sertleştiğini fark ettim. Bir süre sonra öldüğünü anladım. Rüya gördüğüm sırada öldürmüş olabilirim." iddiasında bulundu.

Haberin Devamı

YATAĞINDA ÖLÜ BULUNDU

Pendik Şeyhli Mahallesi Sonbahar Sokak No:11’de 9 Ocak 2012 tarihinde meydana gelen olayda, Öznur Delibaş, yatağında ölü bulundu. Eşinin haber vermesi üzerine eve gelen polis ekiplerinin incelemesinde, ceset üzerinde herhangi darp ve yara izine rastlanmadı. Yine de ölüm şüpheli bulunarak ceset incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İncelemenin ardından eşi tarafından alınan cenaze memleketleri Van’da defnedildi.

Polis ekipleri bir yandan eşi Cemal Delibaş’ı takibe aldı. Bu sırada Adli Tıp Kurumu sonuçlanan otopsi raporunu emniyete gönderdi. Otopsi raporunda, Öznur Delibaş’ın elle boğularak öldürüldüğü belirtildi.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Cenazeyi defnettikten sonra İstanbul’a dönen Cemal Delibaş, gözaltına alınarak Cinayet Büro Amirliği’nde sorguya alındı.Önce cinayeti kabul etmeyen Cemal Delibaş, otopsi raporunun önüne konulması üzerine her şeyi itiraf etti.

Haberin Devamı

Delibaş ifadesinde, “Aynı zamanda amcamın kızı olan Öznur’a çocukluğumdan beri ilgi duyuyordum. 2006 yılında ailesinden istedim. Yaşı küçük diye vermediler. Geçen yıl mayıs ayında memleketimiz Van Ercis’te nişanlandık. Deprem olunca düğünü bir süre ertelemiştik. 24 Kasım 2011 tarihinde düğün yapıp İstanbul’a geldik. İnşaat işinde çalışıyorum. Eşimle herhangi bir sorunum yok. Olay gecesi bir süre sohbet ettikten sonra birlikte uyuduk. Bir elimle eşimin boğazını sıkmış ve diğer elimle de elini tutmuş halde uyandım. Elimi çekerken eşimin sertleştiğini fark ettim. Bir süre sonra öldüğünü anladım. Rüya gördüğüm sırada öldürmüş olabilirim. Ağabeyimi aradım o gelip ilgilendi." iddiasında bulundu.

“ŞOKTAYKEN ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLÜYORDU"

İfadesine başvurulan Cemal Delibaş’ın ağabeyi Kemal Delibaş ise, “Ben gittiğimde kardeşim şoka girmişti. Hanımı öldürdüm. Ben öldürdüm deyip duruyordu." dedi.

Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki işlemleri tamamlanan Cemal Delibaş, çıkarıldığı Pendik Adliyesi’nde mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mehmet AKTARAN, İstanbul DHA