Gündem Rüzgardan uçan taziye çadırı çatıya saplandı!

Rüzgardan uçan taziye çadırı çatıya saplandı!

Paylaş
Rüzgardan uçan taziye çadırı çatıya saplandı!

Yozgat Sorgun'da şiddetli rüzgar, 3 katlı bir binanın önüne kurulan taziye çadırını uçurdu. Çadırdan kopan demir çubuklar 3 katlı bir binanın çatısına saplandı. İtfaiye uzun uğraşlar sonucu taziye çadırını yere indirebildi

Olay, akşam saatleri üzeri Sorgun’un Karşıyaka Mahalles,i 592. Sokak’ta meydana geldi. 100 yaşındaki Ayişe Sarı’nın hayatını kaybetmesi üzerine yakınları tarafından Belediye’den bir taziye çadırı kurulması istendi.

Haberin Devamı

Sorgun Belediyesi tarafından 3 katlı bir binanın önüne kurulan taziye çadırı, akşam saatlerinde şiddetli rüzgara dayanamayıp, 3 katlı bir binanın çatısına uçtu. Taziye çadırdan kopan demir çubuklar, binanın çatı katına saplandı.

Olay yerinde bulunan vatandaşların itfaiye ekiplerine bildirmesi üzerine, itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu demir çubukları saplandığı yerde çıkartarak taziye çadırını yere indirdiler.

Mahalle sakinleri, rüzgarın çok şiddetli estiğini ve taziye çadırdan kopan parçaların bir binanın çatısına saplandığını söyleyerek "Gelen mala gelsin, Allah’tan can kaybı yaşanmadı" dediler.

Halit YILMAZ / DHA