Bilim - Teknoloji S4'ten sonra sıra geldi One'a
Paylaş
S4'ten sonra sıra geldi One'a

Samsung'un Galaxy S4'ü ile ilk kez şahit olduğumuz büyük sürpriz için şimdi sırada HTC One var!

Daha önce Samsung'un Google I/O konferansında, Android işletim sisteminin TouchWiz ara birimine sahip olmayan saf halini kullanan bir Galaxy S4 tanıtacağını iddia eden ve haklı çıkan Russell Holly yeni bir iddiayla gündemde: HTC, Sense ara birimi kullanmayan bir HTC One modeli üzerinde çalışıyor.

Haberin Devamı

Saf Android işletim sistemli HTC One ile ilgili ilk söylentiler geçen hafta gündeme gelmiş ancak firma tarafından kısa süre içinde yalanlanmıştı. Ancak iddialar, firmaya yakın ve firma içinden olduğu belirtilen birden fazla kaynak tarafından doğrulandı. Android 4.2.2 işletim sistemine sahip olan telefonla ilgili resmi açıklamanın önümüzdeki iki hafta içinde yapılması bekleniyor. Daha önce de "Facebook telefonu" olarak da bilinen First, firmadan gelen tüm aksi yönde açıklamalara rağmen saf Android işletim sistemli olarak piyasaya sürülmüştü.

Elbette bu gelişme HTC'nin Sense ara biriminden vazgeçtiği anlamına gelmiyor. Firma yetkilileri daha önce Sense'den çok memnun olduklarını ve asla vazgeçmeyi düşünmediklerini açıklamışlardı. Ancak bu şekilde sunulan seçenekleri arttıran firmanın bu kararının, Android düşkünü kullanıcıları sevindireceğine eminiz.

Haberin Devamı

Resimlerle: Android ceplere bakım

Kaynak: CHIP Online