Gündem Sabaha kadar TOKİ nöbeti!

Sabaha kadar TOKİ nöbeti!

Paylaş
Sabaha kadar TOKİ nöbeti!

Sabaha kadar TOKİ nöbeti!

Toplu Konut İdaresi tarafından yapılan Adana Zincirlibağlar Konutları’nda satışa sunulacak 12 daire için vatandaşlar Halk Bankası önünde nöbet tutmaya başladı. 22 şubat günü bankadan satışı yapılacak konutlar için vatandaşlar geceyi banka önünde geçirecek.

Haberin Devamı

TOKİ’nin Adana Seyhan Zincirlibağlar Toplu Konutları’nda 12 daireyi, ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satışa sunma duyurusunun ardından evsahibi olmak isteyen vatandaşlar, satışın yapılacağı Halk Bankası şubeleri önünde beklemeye başladı. Adana’da yaklaşık 20 vatandaş öğle saatlerinden itibaren Halk Bankası Atatürk Caddesi Şubesi önüne geldi. Soğuk havaya karşı da önlem almayı ihmal etmeyen vatandaşlar battaniyeler ile ısınmaya çalışıyor. Banka önünde sandalyelere oturan vatandaşlar bir yandan battaniyelerine sarılırken bir yandan da yanlarında getirdikleri sıcak çaylarını yudumluyor.

TOKİ’den ev almak isteyen emekli Mahmut Ügücü, evsahibi olmanın kolay olmadığını, soğuk havaya rağmen bekleyeceklerini söyledi. Babası için ev almak isteyen 18 yaşındaki Sami Özler ise sıranın karışmaması için kendi aralarında bir liste oluşturduklarını belirterek, "Sabah kadar burada bekleyeceğiz. Çayımızı, battaniyemizi getirdik. Buradaki arkadaşlarla aile gibi olduk" dedi.

Haberin Devamı

Salih ÜÇTEPE/ADANA, (DHA)