Magazin Sabri Sarıoğlu'nun Lamborghini'sinin gerçek sahibi ortaya çıktı

Sabri Sarıoğlu'nun Lamborghini'sinin gerçek sahibi ortaya çıktı

Paylaş
Sabri Sarıoğlu'nun Lamborghini'sinin gerçek sahibi ortaya çıktı

Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu'nun “Benim olanı benden kimse alamaz” dediği 3 milyon liralık Lamborghini'nin gerçek sahibi ortaya çıktı

Sabri Sarıoğlu’nun eşine aldığı haberleriyle gündeme gelen Lamborghini, önceki gün İstinye Park’ta görüntülendi. Yağmur Sarıoğlu’nun plakasız olarak kullandığı, haftalar sonra plakası takılan Lamborghini’nin, İstanbul Trafik Şube’de Onuralp Mehmet Kurt üzerine kayıtlı olduğu öğrenildi. Kurt, son model otomobiliyle geldiği AVM içindeki Zuma’da kız arkadaşıyla yemek yedikten sonra oradan ayrıldı.

Haberin Devamı

Yağmur Sarıoğlu, Lamborghini’yle ilk kez 6 Mart’ta, Beyoğlu’ndaki Tren Pera’ya giderken görüntülenmişti. O gece arkadaşı Kerimcan Durmaz’ın içinde sigara içmesine izin vermesi nedeniyle, galeri sahibinin otomobili geri aldırdığı ileri sürülmüştü.

Sabri gürledi

Bu haberin gazetelerde çıkmasından iki gün sonra Sabri Sarıoğlu, eşi Yağmur’la Karaköy Mitte çıkışı iddialara yanıt vermiş, “Aracı geri aldırma gibi durum yok. Bu arabanın sahibi benim. Bana ait olanı da kimse benden alamaz” demişti.