Magazin Sabriye Şengül kimdir? Kaç yaşında?

Sabriye Şengül kimdir? Kaç yaşında?

Paylaş
Sabriye Şengül kimdir? Kaç yaşında?

Survivor'da bu hafta eleme adaylarından birisi yarışmaya sonrada dahil olan Sabriye Şengül... 2017'de de yarışmada boy gösteren Sabriye Şengül en az SMS'i aldığı takdirde hayallerine veda edecek. Peki, Sabriye Şengül kimdir?

Survivor'ın 64. bölümü bu akşam ekrana geliyor. Bu gece bir de eleme gerçekleşecek. Sabriye Şengül ise bu adaylardan biri... Bugün gözler onun üzerinde olacak. Onun hakkında detaylı bilgiye sahip olmayanlar ise şimdi "Sabriye Şengül kimdir?" sorusuna cevap arıyor.

Haberin Devamı

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi.

Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor."

Haberin Devamı

Dünya Kick Boxing şampiyonluk ISKA kemer maçında Sabriye Şengül şampiyon oldu.

Avusturya Vienna'da yapılan Vendetta profesyonel Dünya Kick Boxing şampiyonluk ISKA kemer maçında Sabriye Şengül, Avusturyalı rakibi Christin Fedller'i yenerek 2'inci kez Dünya şampiyonu oldu...