Advertorial Saç Dökülmesi Nedenleri ve Tedavisi
Sponsorlu

Saç Dökülmesi Nedenleri ve Tedavisi


Paylaş
Saç Dökülmesi Nedenleri ve Tedavisi

Saç Dökülmesi Nedenleri ve Tedavisi

Bayanlarda saç dökülmesinin nedenleri

Saç dökülmesi, saç dokusunun çeşitli sebeplerle yıpranması, incelmesi ve zamanla saçların saç derisinden ayrılması ile gerçekleşir. Fark etmesek de her gün maksimum 100 tel saç kaybederiz. Fakat bu miktardan fazlası aşırı saç kaybına, dolayısıyla da saç dökülmesine sebep olur.

Saç dökülmesinin nedenleri, çeşitli rahatsızlıklar, psikolojik sorunlar, travma, genetik yatkınlık, kanser tedavisi, ilaç kullanımıdır. Bu ve bunun gibi bir çok neden saç dökülmesinin sebepleri arasında sıralanabilir. Fakat bayanlarda saç dökülmesi bunların yanında farklı sebeplerden meydana gelebilir.

Mucize değil, gerçek! Detaylı bilgi için tıklayın!

Bayanlarda saç dökülmesi artıyor!

Saç dökülmesi, genellikle erkeklerde yaşanılan bir problem olarak bilinir. Fakat bayanlarda saç dökülmesi sıklıkla karşılaşılan bir problemdir. Bayanlarda saç dökülmesinin nedenleri ise; genel sebeplere ek olarak; hamilelikte ve doğum sonrası hormonların dengesizliği, kimyasal madde içeren saç boyaları ve kozmetik ürünler, saçları aşırı çekiştirmek, saçlara aşırı ısı uygulayan saç maşaları ve saç şekillendiriciler olarak sıralanabilir.

Görüldüğü gibi bayanlarda saç dökülmesinin sebepleri çok daha fazladır. Özellikle güzellik uğruna yapılan işlemler ve uygulanan kozmetik ürünler saçların zamanla zayıflayıp saç dökülmesine neden olur.

Yu&Dali kullanımı ve etkileri hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Bayanlarda saç dökülmesi nasıl önlenir?

Bayanlarda saç dökülmesini önlemek erkeklere oranla daha zordur. Bunun nedeni bayanların saçlarını uzatması ve sağlıksız uzayan saçların zamanla daha çok yıpranmasıdır. Saç dokusu canlı bir dokudur. Özellikle uygulanan kozmetik işlemler de saçların sağlığını yitirerek dökülmesini kolaylaştırır.

Bayanlarda saç dökülmesi, erkeklerden çok daha rahatsız edici bir durumdur. Çünkü bayanlar, her zaman bakımlı, şekilli ve gür saçlarla kendilerini çok daha mutlu ve güzel hisseder. Saç dökülmesi ise bayanların özgüvenini olumsuz etkileyen bir problemdir. YU&DALİ Saç Güçlendirici Bakım Spreyi bayanlara kozmetik ürünlerden ve pahalı tedavilerden çok daha etkili ve en kısa sürede mükemmel sonuçlar sunuyor!

YU&DALİ Saç Güçlendirici Bakım Sprey ile daha gür, daha güçlü saçlar!

Saç dökülmesine en etkili çözümü sunmak için özel olarak geliştirilen YU&DALİ Saç Güçlendirici Bakım Spreyi, özel içeriğiyle bayanlarda ve erkeklerde saç dökülmesi probleminin nedenlerini ortadan kaldırarak yeni saç oluşumunu destekler. Saç diplerini besler ve eskisinden daha da güçlü, daha gür saçlar verir.

Bütün Dünya’da saç dökülmesine en etkili formül olarak bilinen YU&DALİ Saç Güçlendirici Bakım Sprey, sadece saçları güçlendirmekle kalmaz, aynı zamanda saç derisine etki ederek yeni saç oluşumunu sağlar. Düzenli kullanımınızda kısa sürede gürleştiğini ve kaybettiğiniz saçların yerine çok daha sağlıklı saçlarınızın geliştiğini fark edersiniz.

Kelliğe karşı %89 etkili YU&DALİ şimdi Türkiye’de! Kaybettiğiniz saçlarınızı YU&DALİ Saç Güçlendirici Bakım Spreyi ile yenileyin!

3 saatte teslimat ve kapıda ödeme avantajını kaçırmayın. Tıklayın siparişinizi verin, kapınıza 3 saatte gelsin.

3 saatte teslimat imkanı olan şehirleri ve uygun ödeme seçeneklerini öğrenmek için tıklayınız. Daha detaylı bilgi için 7/24 aktif sipariş hattı 0 216 528 28 28 numaralı telefonu arayabilirsiniz.