Advertorial Saç dökülmesinde mucizevi buluş
Sponsorlu

Saç dökülmesinde mucizevi buluş


Paylaş
Saç dökülmesinde mucizevi buluş

Saç kök hücrelerini kopyalayıp çoğaltarak mucize yaratan bitkisel kök hücre, HAİRMAN isimli losyon ile Türkiye'de de satışa sunuldu

Dünya da ilk kez HAİRMAN adlı ürün ile satışa sunulan bitkisel kök hücre, yeşil elma çekirdeğinin özünden elde edilerek, saç kök hücrelerinin çoğalmasını sağlıyor. Kök hücre teknolojisi ile artık organ nakline bile gerek kalmayacağı bilim çevreleri tarafından çoktan kabul görmüş durumda.

Kısa süre sonra farklı ürünler ile de büyüme sözü veren Dr. Daniel Schmid, HAİRMAN’ i Türkiye piyasasına sokmaktan memnun olduklarını söyledi.
HAİRMAN ürünü, şampuan ve losyon olarak set halinde satışları yapılıyor. Şampuanın da da kullanılan aktif maddeler ile saç dökülme problemi 2-3 kez kullanım ile durdurulurken, düzenli kullanılan sprey losyon sayesinde yeni saç hücrelerinin oluşumu ve saç çıktığı gözlenebiliyor.

Tamamen doğal bir ürün olan HAİRMAN şampuanı özellikle ailenin tüm fertlerinde kullanımı tavsiye edilirken, saç dökülme problemi yaşanan bölgede kısa sürede tedavi etkisini gösteriyor.

En önemli özelliklerinden biri ise oluşan yeni saçlar kesinlikle kalıcı olup, ürün kullanılmadığı takdirde bile varlıklarını devam ettiriyorlar, ancak uzmanlar saç dökülme durumu olan insanların bu ürünü kullanmaya devam etmelerini tavsiye ediyor.

+90 212 987 30 04 (Satış ve Destek Hattı)

destek@hairman.com.tr
www.hairman.com.tr

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Hairman videosu için tıklayınız