Yaşam Saçlarınız güneşe maruz kalmasın

Saçlarınız güneşe maruz kalmasın

Paylaş
Saçlarınız güneşe maruz kalmasın

Klorane Ylang Ylang Özlü Saç Bakım Şampuanı; Ylang Ylang mumu içeren bu besleyici şampuan güneşe maruz kalmış saçları nazikçe temizler. Tuz, kum ve kloru etkili şekilde yok eder ve güneşten korunmayı arttırır

Saçları besler ve saç liflerini güneşin UV ışınlarının kurutucu ve zarar verici etkilerine karşı korur. Saç yumuşaklık, esneklik ve parlaklığını yeniden kazanır. Saçın güzelleşmesine ve hoş bir kokuya sahip olmasına yardımcı olur. Doğal, boyalı veya röfleli saçlar kullanabilir. Formülü doğada çözünür ve silikon içermez.

Haberin Devamı

Klorane Ylang Ylang Ekstreli Saç Bakım Şampuanı Eczane Satış Fiyatı: 200 ml 44,9 TL

“Klorane Ylang Ylang Ekstreli Besleyici Güneş Saç Bakım KREMİ” (Durulanan)

Klorane Ylang Ylang Özlü Saç Bakım Kremi’nin ylang ylang mumu içeren su geçirmez etkideki yapısı, bitki bazlı keratin ve benzeri amino asitlerle, besleyici ajanlar içerir. UV ışınları, tuz, kum ve klorlu su ile yıpranarak güneşten zarar görmüş saçlar için formüle edilmiştir. Saçları besler ve saç liflerini korur. Saç, yumuşaklık esneklik ve parlaklığını yeniden kazanır. Saçın güzelleşmesine, kolay şekil almasına yardımcı olur. Doğal, boyalı veya röfleli saçlar kullanabilir. Formülü doğada çözünür ve silikon içermez.

Klorane Ylang Ylang Ekstreli Saç Bakım Kremi Eczane Satış Fiyatı: 200 ml 59,9 TL