Magazin Sadakatsiz 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Gönül, Haluk'un büyük sırrını öğreniyor

Sadakatsiz 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Gönül, Haluk'un büyük sırrını öğreniyor

Paylaş
Sadakatsiz 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Gönül, Haluk'un büyük sırrını öğreniyor

Sadakatsiz 18. bölümü ile geceye damgasını vurdu. Sadakatsiz son bölümde Asya ve Volkan arasındaki sahneler Twitter'da çok konuşulan konular arasına girdi. Dizinin yayınlanmasının hemen ardından Sadakatsiz 19. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Sadakatsiz 19. bölüm fragmanı ve detaylar...

Kanal D'nin en sevilen dizilerinden biri olan, başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un olduğu, BBC Studios’un "Doctor Foster" isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği Sadakatsiz'in 19. bölüm fragmanı yayınlandı.

Haberin Devamı

Sadakatsiz 18. bölümde neler yaşandı?

Asya’nın dönüşü ve Derin’e karşı kazandığı zafer, Derin’i sürpriz hamleler yapmaya iter. Ali’nin evden gitmesinin ardından büyük bir vicdan azabı yaşayan Volkan’ı bambaşka sorunlar beklemektedir. Yaşanan gelişmeler sürpriz yüzleşmelere zemin hazırlarken, ortaya çıkan hangi beklenmedik gerçek birden fazla kişinin hayatını kökünden değiştirecektir?

Sadakatsiz 19. bölüm fragmanı yayınlandı

Gönül Güçlü'ye şok!

Diziye sonradan dahil olan Selçuk'un annesi Hicran, Gönül'e oğlunun babasının Haluk Güçlü olduğunu söylüyor. Bu gerçek karşısında dünyası başına yıkılan Gönül, Haluk'un karşısına "Sen olayın kendisiymişsin" diyor.

Gönül Güçlü'nün bundan sonraki hamlesi merakla bekleniyor. Derin bu gerçeği öğrenecek mi? Selçuk'la kardeş olduğunu öğrendiğinde nasıl tepki verecek?

Haberin Devamı

Heyecan dolu yeni bölüm salı akşamı Kanal D ekranlarında...