Magazin Sadakatsiz son bölüm full izle: Sadakatsiz 36. bölüm tek parça izle Kanal D

Sadakatsiz son bölüm full izle: Sadakatsiz 36. bölüm tek parça izle Kanal D

Paylaş
Sadakatsiz son bölüm full izle: Sadakatsiz 36. bölüm tek parça izle Kanal D

Sadakatsiz 36. bölümüyle 27 Ekim Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında seyircinin karşısına çıktı. Aras’ın Asya’ya olan duygularını açması ve onu öpmesi Asya’yı allak bullak ederken, Volkan Asya’dan uzak durmasını istediği Aras ile yumruk yumruğa kavga etti. İşte, diziyi kaçıranlar ve internetten izlemek isteyenler için, Sadakatsiz’in heyecan dolu 36. bölümü Kanal D canlı izleme bağlantısı…

Sadakatsiz’in 36. bölümü heyecan dolu sahneleriyle Kanal D ekranlarındaki yerini aldı. Asya Aras’tan aldığı sözle yeni bir aşka yelken açarken, Volkan’ın bu ilişkiyi kabul etmesi kolay olmadı. Son bölümün belki de en heyecan verici sahnesi ise Aras ve Asya’nın herkesin bulunduğu mekana el ele girmesi oldu. İşte televizyondan izleyemeyenler için Sadakatsiz’in 36. bölümünü canlı izleme linki ve son bölüme ilişkin detaylar…

Haberin Devamı

SADAKATSİZ’İN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Bahar ile konuşan Asya, Aras'ın kendisini öptüğünü, hislerinin karmakarışık olduğunu söyler ve Aras hakkında hiç bir şey bilmediğini söyler.

Bu sırada Volkan, Aras'ı Asya’dan uzak durması konusunda tehdit ederken, Aras da aynı şeyi Volkan’a söyler. Volkan’a Asya’nın eski karısı olduğunu hatırlatmasıyla iki adam arasında büyük bir kavga çıkar ve yumruklaşmaya başlarlar.

Asya ise Aras'a güvenmek istemektedir. Aras’ın yanına giden Asya, Aras’tan her ne olursa olsun bir şey saklamamasını ve hatırldığı ne varsa kendisine söylemesini ister. Ona büyük bir samimiyetle söz veren Aras ile Asya arasındaki aşk ilişkisi başlamış olur.

Asya ve Aras’ın el ele gittikleri akşam yemeğinde ise Derin ve Volkan başta olmak üzere tüm Güçlü Ailesi de aynı mekandadır ve herkesi şaşkına çeviren bu aşk haberi Volkan’ın canını epey sıkar.

Haberin Devamı

KANAL D SADAKATSİZ’İN 36. BÖLÜMÜNÜ FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN