Spor Sadri Şener'den transfer yorumu

Sadri Şener'den transfer yorumu

Paylaş
Sadri Şener'den transfer yorumu

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yerinde transferler yaptıklarını belirterek, "Öncelikle hedefimiz Şampiyonlar Ligi elemelerini geçmek" dedi

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Sadri Şener, teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda koordineli olarak kadrolarını güçlendirmeye çalıştıklarını vurgularken şöyle konuştu:

"İKİSİNDEN BİRİNİ ALACAĞIZ"

"Şu an için sağlam ve yerinde transferler yaptığımızı düşünüyoruz. Yeni sezona iddialı gireceğiz. Zokora takımımıza fazlasıyla güç katacak. Onun dışında Romaric ve Adrian Mierjewski ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu iki oyuncudan birini daha kadromuza katıp, transferde önemli bir aşama kaydetmiş olacağız."

61 NUMARA BELİRSİZLİĞİ

Trabzonspor’da yeni sezonda 61 numaralı formayı kimin giyeceği konusunda belirsizlik sürüyor. 61 numaralı formaya en yakın ismin Burak Yılmaz olduğu öğrenilirken kaptanlık için ise kaleci Tolga Zengin ve Serkan Balcı’nın isimleri ön plana çıkıyor. Yeni sezon formalarının ise 1-2 hafta içerisinde tanıtılabileceği bildirildi.

YERLİ VE TECRÜBELİ STOPER ALINACAK

Savunmaya takviye yapmak için arayışlarını sürdüren Trabzonspor, yerli ve tecrübeli bir oyuncuyu kadrosuna katmayı planlıyor.

Yöneticiler, bu konuda basına isim sızdırmama konusunda titiz davranırken Önder Turacı ve Gökhan Zan isimleri ortaya atıldı. Egemen’in Beşiktaş’a gitmesi ve yabancı kontenjanının dolu olması nedeniyle bu mevkiye yerli bir takviye yapacak olan bordo mavililer, araştırmalarını sürdürüyor.

Yunus Emre SEL/DHA

Haberin Devamı