Magazin Safa Sarı taklitleriyle yine kırdı geçirdi

Safa Sarı taklitleriyle yine kırdı geçirdi

Paylaş
Safa Sarı taklitleriyle yine kırdı geçirdi

Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni sezonu Kanal D ekranlarında başladı. Safa Sarı yeni sezonun ilk bölümünde yaptığı taklitlerle yine gönülleri fethetti

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak Bahıt’ın üstlendiği “Çok Güzel Hareketler 2” yeni sezonuna başladı.

Haberin Devamı

Yeni sezonun ilk bölümüne başarılı tiyatrocu Safa Sarı taklitleriyle damga vurdu. Yaptığı Yılmaz Erdoğan, Aşık Veysel, Edis ve Volkan Konak taklitleriyle herkesten tam not alan Safa Sarı salonu kırıp geçirdi.

SAFA SARI KİMDİR?

Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Safa Sarı, kendisini şu şekilde ifade ediyor;

"22 Haziran 1992 yılında Üsküdar’ın Zeynep Kamil Hastanesi’nde doğmuşum hemşire beni ellerine aldığında “bunun ne kadar büyük elleri var bunun” demiş bana... Çocukluğum sokaklarda çamurda, kirde, pasta oynaya oynaya geçti. Annem hakkını helal etsin çok uğraşmış benimle. Ertuğrul Gazi İlkokulu’na başladığımda her gün yakalığımı yırtıp eve dönüyordum. Annem de onu dikip beni geri gönderiyordu. Tiyatroya ilkokulun okuma bayramında elmasını paylaşamayan çocuklara ders olsun diye hepsini yiyip bitirdiğim bir rol ile başladım. O günden sonra kilomu hiç kontrol edemedim.

Haberin Devamı

'YAZLARI ZAYIF VE SICAK, KIŞLARI KİLOLU VE SOĞUKTUM'

Yazları zayıf ve sıcak, kışları kilolu ve soğuktum. Liseyi semtimiz Kaynarca’nın nezih okulu Kaynarca Şevket Sabancı Lisesi’nde okudum. Düz liseydi. Okulun tiyatro klubüne gittim ve tiyatro sevgim tıpkı ben gibi artarak devam etti şuan da ergenlik hayalim olan imrenerek baktığım, içinde olmak hayalleri ile yanıp tutuştuğum BKM Mutfak ekibindeyim."