Yomra Sağıroğlu: Hedefimiz yüzde 70

Sağıroğlu: Hedefimiz yüzde 70

Paylaş
Sağıroğlu: Hedefimiz yüzde 70

Sağıroğlu: Hedefimiz yüzde 70

Aleyna KESKİN/YOMRA (Trabzon),(DHA)- AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, “Bizim seçim kaybetme gibi bir sıkıntımız yok. Hedefimiz yüzde 70" dedi.

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, çalışmalarını sürdürüyor. Başkan adayı Sağıroğlu, Oymalı ve Kıratlı mahallelerinde bir araya gelip sohbet ettiği vatandaşlara projelerini anlattı. Seçim kaybetme gibi bir endişelerinin olmadığını söyleyen ve hedeflerinin yüzde 70 olduğunu kaydeden Sağıroğlu, “Biz bu sahalara birileri gibi bugün çıkmadık. Bizim seçim kaybetme gibi bir endişemiz yok. Biz hep sahalardaydık. Her zaman vatandaşımızın yanındaydık. Acılı, mutlu günlerinde, bizlere ihtiyaç duydukları her anda yanlarında yer aldık. Telefonumuz, makam kapımız ve evimizin kapısı hiçbir zaman vatandaşımıza kapanmadı. Her zaman açıktı, bundan sonraki süreçte de yine açık olacak. Sizlerin destekleri ile birlikte hedefimiz yüzde 70"dedi.

'PROJELERİMİZİ HAYAL BİLE EDEMEZLER'

Projeleri hakkında bilgi de veren Sağıroğlu, her nesle uygun projeleri ilçeye kazandıracaklarını aktardı. Sağıroğlu, "Önümüzde Yomra’mıza kazandırmak istediğimiz çok özel projelerimiz var. Diğer adaylar bunları hayal bile edemez. Nedir bu projelerimiz? Sahil dolgu projemiz, kent meydanı, 15 Temmuz millet kıraathanesi ve restorandı, millet bahçesi gibi birçok proje ile yola çıktık. Her bir projemiz, ilçemizin sosyal donatı alanı ihtiyaçlarını karşılayacak projeler. Bu projelerimizi de hayata geçirmek için bizlere iktidar desteği gerekiyor. Gelin bizlere destek verin, hep birlikte Yomra’mıza bu projeleri kazandıralım. Tevazu, samimiyet ve gayret ile durmak yok yola devam diyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı