Yomra Sağıroğlu: Projelerimiz Yomra'ya değer katacak

Sağıroğlu: Projelerimiz Yomra'ya değer katacak

Paylaş
Sağıroğlu: Projelerimiz Yomra'ya değer katacak

Sağıroğlu: Projelerimiz Yomra'ya değer katacak

YOMRA(Trabzon),(DHA) - AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe adına güzel projelerinin olduğunu belirten Sağıroğlu, "Önümüzde güzel projelerimiz var. Projelerimiz ilçemize değer kazandıracak projeler. Bu projelerimizi hayata geçirmek içinde sizlerin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.Başkan adayı Sağıroğlu, Çınarlı Mahallesi’nde ev ziyaretinde bulundu. Sağıroğlu burada yaptığı konuşmada, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde bir dönem daha destek sözü isteyerek, “Benim sizlere kendimi tanıtmama gerek yok. Sizler beni gayet iyi tanıyorsunuz. Makam kapım ardına kadar, telefonum ise 24 saat hizmetinizdedir. Acılı gününüzde, mutlu gününüzde, kısacası bana ihtiyacınız olduğu her zaman yanınızda olmaya çalıştım. Bunun yanı sıra belediye hizmeti olarak betonlamada, asfaltlamada ve ham yol konusunda önemli işlere imza attık. Belediye binamızı yenileyerek modern bir hale getirdik. Kentsel dönüşüm projelerimizle birlikte eski Oymalı Caddemizi kirli görüntüsünden kurtararak, ilçemize birçok ta devlet yatırımı kazandırdık” dedi.

'PROJELERİMİZ YOMRA'MIZA DEĞER KATACAK'

İlçede güzel ve mega projelerinin olacağına dikkat çeken Sağıroğlu, “Görevde bulunduğumuz süre içerisinde ilçemize birçok hizmet kazandırdık ancak, mega proje anlamında bir hizmeti siz değerli vatandaşlarımıza sunamadık. Bu bir gerçek. Sanmayın ki biz kendimizi eleştirmiyoruz. Kendimizi de eleştiriyoruz. Kendimizi eleştiremezsek zaten başarılı olma gibi bir şansımız yok. Bu bağlamda önümüzde güzel projelerimiz var. Bu projelerimiz ilçemize değer kazandıracak projeler. Sahil dolgu alanı, kent meydanı ve 15 Temmuz Millet Kıraathanesi projelerimiz ilçemizin sosyal donatı hasretini sona erdirecek. Büyük bir eksikliği gidermiş olacak. Bu projelerimizi hayata geçirmek içinde sizlerin desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.

Haberin Devamı