Yomra Sağıroğlu: Projelerimizle Yomra’nın değerine değer katacağız

Sağıroğlu: Projelerimizle Yomra’nın değerine değer katacağız

Paylaş
Sağıroğlu: Projelerimizle Yomra’nın değerine değer katacağız

Sağıroğlu: Projelerimizle Yomra’nın değerine değer katacağız

YOMRA (Trabzon), (DHA)-AK Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu, hayalini kurdukları projeleri hayata geçirmek istediklerini söyledi. Sağıroğlu, Trabzon Havalimanı'nda pistten çıkması sonucu hizmet dışı kalan ve ilçeye getirilen uçağın da içerisinde olduğu kent meydanı projesiyle ilgili ise, "Projemiz, 15 Temmuz Millet Kıraathanesi ve restoranı yaparak kent meydanı projemizin değerine değer katacağız” dedi.

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, seçim çalışmaları kapsamında ilçenin Sancak Mahalle’sini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyarette mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Sağıroğlu, Yomra’nın günden güne büyüme kat ettiğini söyledi.

‘KENT MEYDANI PROJEMİZİN DEĞERİNE DEĞER KATACAĞIZ’

Sağıroğlu, Trabzon Havalimanı'nda 13 Ocak'ta pistten çıkması sonucu hizmet dışı kalan ve ilçeye getirilen uçağında içerisinde olduğu kent meydanı projesine dikkat çekerek, “Beyannamemizde Yomra’mızın bütün paydaşlarını ilgilendiren projelerimiz var. En önemli projelerimizden bir tanesi kent meydanı projemiz. 15 Milyon TL kamulaştırma ödeyerek belediyemize kazandırdığımız bu alanda hem ilçemizin şehir meydanını yapacağız hem de otopark sorununu ortadan kaldıracağız. Yine bu alana yerleştireceğimiz uçak projemizde 15 Temmuz Millet Kıraathanesi ve Restorandı yaparak kent meydanı projemizin değerine değer katacağız” dedi.

‘DESTEK SİZDEN HİZMET BİZDEN’

İlçede sosyal donatı alanlarının yetersiz olduğuna da değinen Sağıroğlu, “İlçemizin en büyük eksiklerinden bir tanesi de sosyal donatı alanları. Bununla ilgili olarak ta sahil dolgu projemiz var. Bu projemizle birlikte ilçemizin sosyal donatı alanı ihtiyacını gidererek vatandaşımızın bu sorununu da ortadan kaldırmış olacağız. Bunlar projelerimizden birkaç tanesi. Projelerimizin hepsi büyük projeler. Yomra’mıza yakışacak projeler. Yeni dönemde sizlerden alacağımız güçle birlikte bunların hepsini hayata geçirmek hedefindeyiz. Destek sizden hizmet bizden” ifadelerine yer verdi.

Sağıroğlu ayrıca, 2 Mart Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımlarıyla Trabzon’da gerçekleştirilecek olan mitinge Yomra olarak büyük bir katılım sağlayacaklarını ifade ederek, “Tüm vatandaşlarımızı bu büyük buluşmaya davet ediyoruz” cağrısında da bulundu.

Haberin Devamı