Yomra Sağıroğlu: Yüzde 65 civarında bir teveccühle karşı karşıyayız

Sağıroğlu: Yüzde 65 civarında bir teveccühle karşı karşıyayız

Paylaş
Sağıroğlu: Yüzde 65 civarında bir teveccühle karşı karşıyayız

Sağıroğlu: Yüzde 65 civarında bir teveccühle karşı karşıyayız

Bilge AVCI/YOMRA(Trabzon),(DHA) - CUMHUR İttifakı Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu, "Şuan itibariyle yapılan anket sonuçlarına göre yüzde 65 civarında bir teveccühle karşı karşıyayız. Yomra Trabzon’un yıldızıdır, ayağa kalkmıştır. Yomra'yı şaha kaldıracağız" dedi.

Yomra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu, seçim çalışmaları ve projelerine ilişkin konuştu. Yomra'yı Trabzon’un incisi yapacaklarını söyleyen Sağıroğlu, "Asıl olan beş yılda bir değil her gün sahada ve vatandaşın yanında olmaktır. Biz zaten Yomra Belediyesi yönetimi olarak 15 yıldır sahadayız, vatandaşımızın yanındayız. Dolayısıyla acılı ve sevinçli günlerinde de her zaman yanında olduğumuzu vatandaşımız biliyor. Yedi gün yirmi dört saat kendilerine hizmet verdiğimiz için sahada büyük bir teveccühle karşı karşıyayız. Şuan itibariyle yapılan anket sonuçlarına göre yüzde 65 civarında bir teveccühle karşı karşıyayız. Biz bunu baştan beri iddia ettiğimiz yüzde 70 ile taçlandıracağız. İddia ile söylüyoruz ki Yomra Trabzon’un ilçeleri içerisinde şampiyon olarak çıkacaktır. Çünkü biz Yomra ilçesi olarak eğitimde, sağlıkta, sporda, siyasette ve turizme marka bir ilçeyiz" dedi.

'BAŞINIZ DÜŞERSE DARA İBRAHİM BAŞKANI ARA'

Gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Sağıroğlu, prıjeleri hakkında da bilgi verdi. Başkan adayı Sağıroğlu, "Marka olma yolunda da devam ediyoruz. Muhalif olan arkadaşlarımız da bu markalaşmadan dolayı biraz daha iddialı olarak bu işe asılmaya çalışıyorlar. Ama bizim ilçemizdeki vatandaşlarımız çok zeki, akıllı bilinçlidir. On beş yıl önce neydi şimdi ne. 18 bin olan nüfus şimdi 50 bin seviyesinde göç veren bir bölgede yüzde 300lük bir nüfus artışının neden kaynaklandığını çok iyi tahlil ediyorlar. Başınız düşerse dara İbrahim Başkanı ara. Mesela biz söyledik ki tarlada izi olmayanın armanda yüzü olmaz, bizim Allah'a şükür tarlada izimiz var hasatta da yüzümüz var. Mesela biz dedik ki 'biz söylersek yaparız'. Yaptığımız için de üç dönemdir vatandaşımızın büyük teveccühü ve yüksek bir oy oranıyla beraber yolumuza devam ediyoruz. Şuan Yomra’ya bütün projeleri bir kenara koyun, beş büyük proje yaptık. Bu projelerin tamamımın kaynağı, finansı hepsi hazırdır. Nedir bunlar? Birisi doğalgaz. Hemen 31 Mart tan sonra başlıyoruz, Kaşüstünü bitirip Yomra’ya geçiyoruz. Bir diğeri de dolgu alanı. Bütün izinlerini aldık. Seçimden sonra dolgu alanına başlıyoruz" diye konuştu.

'YOMRA'YI ŞAHA KALDIRACAĞIZ

Yomra ilçesini Trabzon'un yıldızı yapıp şaha kaldıracaklarını kaydeden Sağıroğlu, şunları söyledi:

"Yomra’ya 650 dönümlük yeşil alan kazandıracağız. 15 trilyona mal olacak şehir meydanı kazandıracağız. Seçimden sonra kazı çalışmasıyla beraber bu projeyi de tamamlayacağız. Uçak projemiz devam diyor. En kısa zamanda yerine oturtup yapım çalışmalarına başlayacağız. Millet Meydanına hemen başlayacağız hiçbir sıkıntısı yok. Sihirli sokak, dış cephe çalışmaları diğer projelerimizden bazıları. 2 buçuk yılda kentsel dönüşüm projesini kamulaştırıp hayata geçirdik. Biz vatandaşlarımıza şunu ifade etmek istiyoruz. Dün kasaba olan bu ilçe bugün metropole doğru yol almaktadır. Bize vereceğiniz güç ve destek ne kadar yüksek olursa bu projelerin tamamının hayata geçirilmesi de o kadar yüksek olacaktır. Bu zamana kadar kırsalda çalıştık bütün vatandaşlarımız ile bütünleştik. Bütün hizmetlerimizi yerine getirdik, yüzde 10’luk bir eksiğimiz var. Hemen bu yıl bunların tamamını bitirip merkeze geliyoruz. Artık şehirleri güzelleştirme zamanı. Gece gündüz demeden çalışıp ekip arkadaşlarımızla bunları hayata geçirmeyi planlıyoruz. Ve bundan yaklaşık 3 yıl sonra vatandaşımızın karşısına bu projelerin yüzde 90’ı bitmiş olarak çıkacağız. Yomra Trabzon’un yıldızıdır, ayağa kalkmıştır. Yomra'yı şaha kaldıracağız"

Haberin Devamı