Spor Sağlam: 5 maç tecrübe oldu

Sağlam: 5 maç tecrübe oldu

Paylaş
Sağlam: 5 maç tecrübe oldu

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadığımız 5 maç bizim için iyi bir tecrübe oldu" diye konuştu

Sağlam, yarın akşam Avrupa Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda İskoçya’nın Glasgow Rangers takımı ile yapacakları maça ilişkin olarak Bursa Atatürk Stadı’nda basın toplantısı düzenledi.

Şampiyonlar Ligi’nde gruplar belli olduktan sonra Manchester United ve Valencia’nın ilk iki sıra için avantajlı olduğunu dile getiren Sağlam, Bursaspor olarak üçüncülük için Glasgow Rangers ile mücadele etmeyi düşündüklerini, ancak bunda başarılı olamadıklarını söyledi.

Grupların belli olmasının ardından, uluslararası karşılaşmalardaki puanlamaya göre 32 takım arasında Bursaspor’un son sırada yer aldığını anımsatan Sağlam, grup maçlarının kendileri açısından iyi geçmediğini ifade ederek, "Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız 5 maç bizim için iyi bir tecrübe oldu" dedi.

RANGERS MAÇINA FARKLI KADRO

Sağlam, bir gazetecinin, "Toplantıya yedek kaleci Yavuz Özkan ile geldiğinize göre, yarın sahaya farklı bir 11’le çıkmayı mı düşünüyorsunuz" sorusuna, "Beşiktaş’ın UEFA Ligi, bizim de Şampiyonlar Ligi maçımız nedeniyle maç pazar günü gündüz oynandı.

Maçı dün oynayıp sadece bir günü dinlenerek geçirmek bizim için kolay olmayacak. Belli bir yorgunluk beklerken Volkan’ın kırmızı kart görmesiyle koskoca 50 dakikayı 10 kişi oynamak bizi daha da yıprattı. Bunları da düşünerek yarınki kadroda farklı bir 11’le sahaya çıkacağımızı söyleyebilirim" yanıtını verdi.

BEŞİKTAŞ MAÇINDAKİ OLAYLARA YANIT YOK

Bir İskoç gazetecinin, dünkü Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesi çıkan olaylara atıfta bulunarak, "Yarınki maçta da bu tür olaylar çıkabilir mi" sorusu, UEFA yetkilileri ve Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer tarafından, "Bu toplantıda sadece Şampiyonlar Ligi maçlarına ilişkin sorulara yanıt verilecek" denilerek geri çevrildi.

Ancak Ertuğrul Sağlam, araya girerek, "Buraya daha önce 2 takım geldi ve çok da güzel bir şekilde karşılandı. Maçlarımız oynadık, farklı yenilgiler de aldık, ancak bu yenilgilerden sonra seyircimizin tepkisi olmadı.

Onları iyi bir şekilde ağırladık ve yenildiğimiz halde aynı şekilde uğurladık. Yarın akşamki maçta da bu farklı olmayacak. Sonuç ne olursa olsun aynı şekilde iyi ağırlanacak ve uğurlanacaklar" diye konuştu.

"KAZANMAK İSTİYORUZ"

Ertuğrul Sağlam, "Yarın akşamki maç iki takım açısından da formalite niteliği taşıyor. Nasıl bir maç bekliyorsunuz" sorusu üzerine de "Yarın akşamki karşılaşma gruptaki sıralama açısından önemli olmasa da bizim için Şampiyonlar Ligi’ndeki ilk puanlarımızı ve ilk galibiyetimizi almamız adına önemli" dedi.

Haberin Devamı