Mamak Sağlık çalışanları, Mamak Aile Merkezleri'ni ziyaret etti

Sağlık çalışanları, Mamak Aile Merkezleri'ni ziyaret etti

Paylaş
Sağlık çalışanları, Mamak Aile Merkezleri'ni ziyaret etti

Sağlık çalışanları, Mamak Aile Merkezleri'ni ziyaret etti

ANKARA, (DHA)- ANKARA Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman Aral ve beraberindeki heyet, Mamak Belediyesi Aile Merkezlerini ziyaret etti.
Ziyarette, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, Başkan Danışmanı Ali Osman Koca, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cengiz Keskin, Muhtarlıklar ve Sosyal Yardımlar Müdürü Ali Bozdağ eşlik etti. Ziyaret kapsamında üniversite ve belediye işbirliği ile aile merkezlerinde yapılabilecek çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılacak çalışmalar kapsamında akademisyenlerin ilçenin soysa-kültürel gelişiminde önemli bir rol oynayacağını ifade eden Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci, "Hizmet çerçevemizi temelleri sağlam unsurlar üzerine inşa ederek aile merkezlerimizde, el becerisi kazandırmanın dışında kişisel gelişime de katkı sunacağız" dedi.
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Neriman Aral da, "Yapılacak çalışmalar kapsamında fakültemizin her bir bölümü kendi alanında destek sunacağına inanıyorum. Mamak Belediyesi'ne işbirliği çerçevesinde bizleri tercih ettiği için teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı