Şahan Gökbakar: Her geçen gün iyiye gidiyorum
Mutfaktaki maharetleriyle bilinen Şahan Gökbakar, ekmek yapımına merak sardı. Daha önce pizza kursuna giden ve evine özel bir fırın yaptıran ünlü komedyen, şu sıralar o fırında ekmek pişiriyor. “Her geçen gün iyiye gidiyorum” diyen Gökbakar, ekmeklerinin fotoğraflarını da sosyal medyada takipçileriyle paylaşıyor.
Recep İvedik serisiyle sinema dünyasında rekor üstüne rekor kıran Şahan Gökbakar’ın şu sıralar en büyük hobisi mutfağa girip yemek pişirmek. Börekler açıp sarmalar saran ünlü komedyen, mutfaktaki hünerlerini sık sık sosyal medya hesaplarında paylaşıyor. Daha önce pizza kursuna giden ve evine özel bir pizza fırını yaptıran Gökbakar’ın son dönemdeki merakı ise ekmek yapımı.
'Mükemmele yakın'
Şahan Gökbakar geçtiğimiz günlerde ekşi mayalı ekmek pişirdi, fotoğrafını “Ekşi mayamı yaptım. 10 gün boyunca her gün besledim. Bu da ekşi mayalı ilk ekmeğim. İlk deneme için fena sayılmaz” notuyla paylaştı.
Birkaç gün sonra yine ekşi mayalı, bu kez siyez unlu bir ekmek pişirdi. Onun fotoğrafına da şu notu düştü:
“Yine ekşi mayalı yüzde 35 siyez unlu ekmek yaptım. İkinci denemede çok daha iyi yol kat ettim. Mükemmele yakın. Togan (kardeşi) ve Selin’le (eşi) beraber kestik ve gömdük.”
- Doğada kendi kendine yetişiyor ama toplaması çok zor! Kilosu 150 lira, pazarda gören kapış kapış alıyor: Şeker, tansiyon, diyabet ne varsa iyi geliyor
- Kleopatra'nın yüzyıllık güzellik sırrı! Pahalı kremlere para dökmeyin: Kırışıklık, iz, yara ne varsa silgi gibi siliyor
- Çikolatayı böyle yiyen yaşadı! 24 saat tok tutup kilo verdiriyor, kan şekerini anında dengeliyor!
- Yazın cildinizi pürüzsüz gösterecek mükemmel tüyo! Günde 1 defa uygulamak yetiyor, cildi mermer gibi gösteriyor
- 1 tatlı kaşığında 1 milyon antioksidan var! Doğadaki en güçlü bitkisel omega-3 kaynağı besin... Yoğurdun içine koyup kaşık kaşık tüketin