Magazin Şahika Ercümen'in performansı Survivor'a damga vurdu!

Şahika Ercümen'in performansı Survivor'a damga vurdu!

Paylaş
Şahika Ercümen'in performansı Survivor'a damga vurdu!

Şahika Ercümen takım arkadaşı Furkan'ın bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanıp kendisinin adını vermesiyle eleme potasına girmişti.  Eleme potasına girmesinin ardından muhteşem bir performans sergileyen Şahika Ercümen herkesi şanşkınlık içinde bıraktı. İşte detaylar...

Şahika Ercümen, ünlüler adasında yiyecek sıkıntısını çözmesi nedeniyle sevilen isimler arasında yer almıştı. Su altı sporları ile ilgilenmesi ve su altında uzun süre kalması sebebiyle balık tutma işi Şahika'nın uzmanlık alanına girmişti.

Son yarışlarda kötü performans sergileyen Şahika Ercümen, arkadaşlarının tepkisini çekti. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Furkan ise performans sebebiyle bu haftaki eleme adayı olarak Şahika'yı tercih etti.

ŞAHİKA 0.16'LIK PERFORMANS İLE SURVİVOR'IN EN KÖTÜ PERFORMANSLI İSMİ OLMUŞTU



Takımı için 32 karşılaşmaya çıkan Şahika Ercümen, 8 mücadeleyi kazanırken 24 mücadeleyi kaybetmiştir.

Şahika pazar akşamı oynanan oyunda arkadaşlarına 'Tırnağım batıyor, oynamasam daha iyi' dediği için de bütün tepkileri üstüne çekmişti. Ardından da 0.16'lık performans puanı ile Survivor'ın en kötü performanslı ismi olmuştu.


ŞAHİKA'YI ÖNCE YERDİLER SONRA ÖVDÜLER



Bu olayların ardından dün akşam yani Pazartesi akşamı oynanan oyunda en iyi performansı sergiledi. Böylece önce yergiler aldığı arkadaşlarından dün akşam dda övgüler aldı.


Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 yılında Çanakkale'de doğdu. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesi’ni bitiren Şahika Ercümen, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu halen yüksek lisans
eğitimine devam etmekte.



ŞAHİKA ERCÜMEN'İN SERBEST DALIŞ BRANŞLARINDA 100 ÜZERİNDE ULUSAL ŞAMPİYONLUĞU VAR



Astım hastalığından dolayı çok zor bir çocukluk geçirdiğini ifade eden Şahika Ercümen, sualtı sporlarına başlamasını hayatının dönüm noktası olarak kabul ediyor. Sualtı Sporları Milli Takımı’nda sualtı hokeyi, sualtı rugbysi, monopalet ve serbest dalış branşlarında 100 üzerinde ulusal şampiyonluk ve rekorunun yanı sıra 8 tane de Dünya Rekoru sahibi olan Şahika Ercümen, spor kariyeri dışında diyetisyenlik yapıyor ve sualtı belgeselciliği ile uğraşıyor.

Doğanın korunması, nesli tehlike altında olan canlılar ve engelliler ile dalış gibi sosyal sorumluluk projelerini aktif olarak yürütmekte olan Şahika Ercümen, pek çok kurum ve kuruluş için başarı ve motivasyon seminerleri de vermekte.


Survivor'da Gökhan'ın çenesine dikiş atıldı!


Yoğun seyahatler ve antrenman kampları dolayısı ile farklı dilleri ve kültürleri araştırmaya, kitap okumaya düşkün olduğunu ifade eden Şahika Ercümen, sürekli yurtdışı turnuvalara katıldığı için ev yemeklerini çok özlemekte...

Şahika Ercümen Survivor'a katılma sebebini “inanırlarsa her şeyi yapabileceklerini göstermek” ve “insanlara ilham olmak” olarak tanımlıyor. En büyük amacını ise; “Survivor'da yarışırken hayallerimi daha büyük kitlelerle paylaşıp birlikte çoğaltmak” olarak...

Haberin Devamı