Ekonomi Şahismail Şimşek: Daha iyi hizmet için e-ticaret paketini çıkardık

Şahismail Şimşek: Daha iyi hizmet için e-ticaret paketini çıkardık

Paylaş
Şahismail Şimşek: Daha iyi hizmet için e-ticaret paketini çıkardık

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek, daha iyi bir hizmet için e-ticaret paketini çıkardıklarını açıkladı

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şahismail Şimşek “İş Bankası olarak, ihtiyaçlarını yakından takip ederek, finansal çözüm ortağı olduğumuz esnaf ve ticaret erbabını, işlerini kolaylaştıracak birçok ürün ve hizmetimizle buluşturuyoruz. Hem maliyetleri kontrol altında tutan, hem de işleyiş basitliği ile fark yaratan ürünlerimiz bulunuyor.

Haberin Devamı

PRATİK VE HESAPLI

Örneğin; POS cirosu nispeten yüksek olmayan firmalara, hem pratik hem de hesaplı bir uygulama olan Sabit Tarifeli POS/Sabit Tarifeli ÖKC’den faydalanmalarını öneriyoruz. Bu uygulama; aylık sabit bir ücret ödeyerek, tarife dâhilinde belirli bir üst limite kadar kartla yapılan satışları ertesi iş günü kesintisiz olarak tahsil etme imkânı veriyor. Üstelik uzun dönemli tarife ve bir üst pakete geçiş özellikleri ile firmalara kolaylık sağlayarak limit aşım derdine de son veriyor. Bunun yanı sıra ÖKC cihazları ile ilgili de avantajlı çözümler sunuyoruz.

HACMİMİZ ARTIYOR

İş Bankası’nın kredi kartlarıyla ve şubelerimiz aracılığıyla İŞMER’den satın alınacak Ingenico marka yazarkasa POS’lar için MaxiPuan ve 9 taksit avantajı bulunuyor. POS–ÖKC başvuru sürecimizi de kolaylaştırdık. Artık ön POS-ÖKC başvuruları, isbank.com.tr üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Sunduğumuz etkin hizmet ile hem POS–ÖKC hacmimiz hem de piyasa payımız gün geçtikçe artıyor. Ayrıca, giderek gelişen e-ticaret alanında müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, satışlarını web sitesi ve mobil uygulamalar üzerinden yapma imkânı sağlayan yazılım, sanal POS, kargo hizmeti ve earşiv/ e-fatura hizmetini bir araya getiren e-ticaret hizmet paketini çıkardık. Ticimax firmasıyla gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile müşterilerimizin e-ticaret işlemlerinin tek elden karşılanmasına olanak sağlayıp farklı çözümler sunuyoruz.

Haberin Devamı

İNDİRİM AVANTAJLARI

Bu pakette; Bankamızdan Sanal POS alacak iş yerlerine ilk yıl ücretsiz Sanal POS hizmeti, Aras Kargo’da %30 indirim ve İşNet’ten e-arşiv ve e-fatura uygulaması kapsamındaki müşterilere ücretsiz 500 kontör, sonrasında alınacak tüm kontörlerde %20 indirim avantajı yer alıyor” dedi.