Magazin Sahnede fenalaştı

Sahnede fenalaştı

Paylaş
Sahnede fenalaştı

İzmir konserinde sahnede fenalaşan şarkıcı Ziynet Sali apar topar kulise taşındı

80’inci İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında düzenlenen 4.Yonca Gençlik Konserleri’nin dün geceki konuğu Ziynet Sali, tansiyonu düşüp rahatsızlanınca hayranlarını korkuttu. Kuliste müdahalede bulunulan Sali, daha sonra konserine devam etti.

Yonca sponsorluğunda Fuar Açıkhava Tiyatrosu’nda sahneye çıkan Ziynet Sali, neşeyle başladığı programının ilerleyen bölümlerinde tansiyonu düşünce rahatsızlandı, apar topar kulise taşındı. Açıkhava Tiyatrosu önünde bekleyen ambulanstaki sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Sali, bir süre kuliste dinlendi. Tansiyonu normale döndürüldükten sonra tekrar sahneye gelen Sali, programına kaldığı yerden devam etti.

Seslendirdiği şarkılarına eşlik eden hayranlarından bazıları, kıvrak müzikler karşısında kendini tutamayarak oynadı. İzmir’e her gelişinde yeni bir heyecan duyduğunu belirten Sali, kenti çok sevdiğini söyleyince uzun süre alkışlandı.

Ziynet Sali, albümlerinden seslendirdiği Türkçe ve Rumca parçalardaki performansının yanı sıra kıyafetiyle de beğeni topladı.

Haberin Devamı