Türkiye (Son Dakika) Şakalaştığı arkadaşını silahla öldürdü

Şakalaştığı arkadaşını silahla öldürdü

Paylaş
Şakalaştığı arkadaşını silahla öldürdü

Adana’da  16 yaşındaki genç, şakalaştığı 20  yaşındaki arkadaşını silahla vurarak öldürdü. Kendisine soru soran gazetecileri azarlayan A.A., silahın kendisine ait olduğunu söyleyerek 'Silahların içinde büyümüşüm' dedi

Olay, Seyhan İlçesine bağlı Dağlıoğlu Mahallesi 14023 sokakta meydana geldi. Vedat Aydemir (20) ve A. A. (16) kendi aralarında sohbet ederken şakalaşmaya başladı


BELİNDEKİ SİLAHI ÇIKARDI


Bu sırada A.A., şakanın dozunu arttırdı ve belindeki silahı çıkardı. Bunun üzerine Aydemir, A.A.'ya ‘sıkamazsın’ dedi. A.A. ise ateş etti. Aydemir kanlar içinde yere yığılırken, çevredeki vatandaşlar tarafından polise ve sağlık ekiplerine haber verildi.

Olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Aydemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Aydemir’in cenazesi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

"PİŞMANIM, BİLMEYEREK OLDU"


Olayı gerçekleştirdikten sonra polise teslim olan A.A., sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp birimine getirildi. Burada kendisine soru soran gazetecilere ‘Pişmanım bilmeyerek oldu. Siz de kendinize maceramı arıyorsunuz hemşerim? Çıkın ya, gözümü ağrıtıyorsunuz’ dedi.


'SİLAHLARIN İÇİNDE BÜYÜMÜŞÜM'

Daha sonra gazetecilerin 'Cinayeti neden işlediniz ve silahı nereden buldunuz?' sorusuna "Yok söylemiyorum, inat değil mi? Benim silahım, silahların içinde büyümüşüm." şeklinde cevap verdi. A.A., adli Tıptaki işlemlerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Haberin Devamı