Türkiye (Son Dakika) Sakarya'da küçük çocuğa 6 köpek saldırdı, annesi böyle kurtardı

Sakarya'da küçük çocuğa 6 köpek saldırdı, annesi böyle kurtardı

Paylaş
Sakarya'da küçük çocuğa 6 köpek saldırdı, annesi böyle kurtardı

Geçtiğimiz hafta Sakarya'da akılalmaz bir olay yaşandı. Topunu almak için evin dışına çıkan küçük çocuğa köpek sürüsü saldırdı, sonrası korkunç!

Sakarya'nın Erenler İlçesi'nde yeşil alana düşen topunu almak için çitlerin üstünden atlayan 5 yaşındaki Eymen Deniz Ünlü'ye 6 sokak köpeği saldırdı. Köpekler küçük çocuğu yerde sürükleyip kafasını ve vücudunun çeşitli yerlerini ısırdı. Yaşanan dehşet dolu anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

6 KÖPEK BİRDEN SALDIRDI!


Olay, 1 hafta önce Erenler İlçesi Erenler Mahallesi 1102 Sokak'ta meydana geldi. 5 yaşındaki Eymen Deniz Ünlü, yaşadıkları sitenin bahçesinde top oynarken topu sitenin yanındaki yeşillik alana kaçtı. Siteyi çeviren tellere çıkan küçük çocuk uzun uğraşlar sonucu telleri aştı. Topa yönelen Eymen Deniz, o sırada ormanlık alanda bulunan 5-6 köpeğin saldırısına uğradı.



Köpekler saldırdıktan sonra çeşitli yerlerinden yaralanan çocuk hastanede tedavi altına alındı


ANNESİ TELLERDEN ATLAYIP OĞLUNU KURTARDI


Çocuğun çığlıklarını duyup koşan anne Meryem Ünlü, tellerden atlayıp oğlunu köpeklerden kurtararak hemen hastaneye götürdü. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak acilde ilk müdahalesi yapılan çocuk daha sonra ameliyata alındı. Kafasındaki ve sırtındaki açılan bölümler dikilen Eymen Deniz'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İşte o anlar:

Haberin Devamı