Yaşam Sakarya'da Suriyeli iki genç kız yolda baygın bulundu! Sebebi ise...

Sakarya'da Suriyeli iki genç kız yolda baygın bulundu! Sebebi ise...

Paylaş
Sakarya'da Suriyeli iki genç kız yolda baygın bulundu! Sebebi ise...

Sakarya Serdivan'da yol kenarında baygın halde bulunan Suriye uyruklu genç kızların, kendilerini eve götüren aracın ağaçlık alana girmesi sonucu korkarak araçtan atladıkları ortaya çıktı. Hastaneye götürülerek muayene edilen kızlarda cinsel taciz ve tecavüz bulgusuna rastlanmadı

Sakarya Serdivan'da İbrahim Kurt bahçesine gittiği sırada yol kenarında baygın halde yerde yatan iki genç kız gördü. Sağlık durumları iyi olan genç kızların Suriye uyruklu oldukları belirlenirken Türkçe bilmedikleri için olayın ne olduğu anlaşılamadı.

Haberin Devamı

Olayla ilgili yapılan incelemeler neticesinde Suriye uyruklu genç kızlar N.E.'nin (14) ve R.A.'nın (17) nüfus işlemleri ve diğer resmi işlemler için aile dostları olan A.T (44) ile birlikte Sakarya Valiliği'ne gittikleri, işlerinin bitmesinin ardından eve dönüşleri sırasında yolun ağaçlık olması nedeniyle korkarak araçtan atladıkları ortaya çıktı.

Araç sürücüsü A.T.'nin durumu kızların annesine haber vermesi üzerine konu Serdivan İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirildi. R.A. ve N.E. isimli geç kızların olası cinsel taciz ve tecavüz ihtimaline karşı Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan muayenede herhangi bir tecavüz bulgusu tespit edilmedi.

Olayla ilgili R.A. ve N.E. isimli genç kızların pedagog, avukat ve tercüman eşliğinde ifadeleri alınırken A.T. ise "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı