Spor Sakatlanan rakibini kucağında taşıdı

Sakatlanan rakibini kucağında taşıdı

Paylaş
Sakatlanan rakibini kucağında taşıdı

Nazilli Belediyespor ile Bergama Belediyespor arasında dün oynanan ve 0-0 sona eren Bölgesel Gelişim U19 Ligi 2’nci Bölge maçında fair play adına ödüllük bir davranış sergilendi. Bergama Belediyesporlu Denizer Saraç, satkatlanan rakibi Sedat Yılmaz'ı sağlık müdahalesi için kucağında taşıdı

Esat Ergüler Tesisleri’ndeki karşılaşmanın son dakikalarında Nazilli Belediyesporlu Sedat Yılmaz, rakibiyle girdiği bir ikili mücadelede bileğine aldığı darbe sonucu sakatlandı. Hakem Tarık Erdoğan, yerde acı içinde kıvranan futbolcunun tedavisinin saha kenarında yapılması için görevlilere sedye getirmelerini işaret etti.

Tesiste ambulans, sağlık ekibi ve sedye olmadığı bildirilince, oyuncudan yürüyerek saha kenarına gitmesini istedi. Hakemin uyarısıyla ayağa kalkan Sedat Yılmaz’ın bileğinin üzerine basamadığını gören Bergama Belediyesporlu Denizer Saraç, rakibini kucağına alarak saha kenarına kadar taşıdı.

UZUN SÜRE ALKIŞLADILAR



Saraç’ın bu davranışı iki takım oyuncuları ve tribünlerdeki futbolseverlerce uzun süre alkışlanırken, genç futbolcu, bitiş düdüğünün arından rakibinin yanına gidip tekrar ’Geçmiş olsun’ dileğinde bulundu. Karşılaşmayı izleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık da maç sonunda Bergama Belediyespor soyunma odasına giderek, Denizer Saraç’ı kutladı. Başkan Alıcık, "Bugün yaşanan olay, herkese örnek olmalı. Fair-Play ruhuna uygun davranan kardeşimi tebrik ediyorum" dedi.

Cem ULUCAN / DHA

Haberin Devamı