Spor 'Sakın oynama van Persie!'

'Sakın oynama van Persie!'

Paylaş
'Sakın oynama van Persie!'

Sakatlığı tam düzelmemesine rağmen Macaristan maçında sahaya çıkan Robin van Persie için kulübü Manchester United devreye girdi

Dev karşılaşma öncesi herkesin en merak ettiği soru, 8-1 kazanılan Macaristan karşılaşmasında rakip fileleri 3 kez sallayan Robin van Persie’nin bize karşı oynayıp, oynamayacağı... Hollanda’dan gelen haberlere göre tecrübeli oyuncunun, bu maçta forma giymeyeceğini yazılmıştı. Önceki gün de van Persie, Manchester United’la, Shakhtar Donetsk’e karşı oynadığı maçta ayak bileğine sert bir tekme aldığını belirterek, Macaristan karşısında oynamasının büyük bir risk olduğunu belirtmişti. Hatta yıldız forvet, “Macaristan’a karşı forma giyerek büyük kumar oynamış oldum” bile demişti.

‘ÖNEMLİ MAÇLARIMIZ VAR’

Persie’nin oynamak konusunda kararsız olduğu vurgulanırken, kulübü Manchester United’dan ise Hollanda’ya ve oyuncusuna büyük bir baskı olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. United’ın, önündeki zorlu maçları düşünerek, “Van Persie’ye çok ihtiyacımız var. Kupaya gitmeyi garantilediniz. Onu daha fazla riske atmayın” mesajını gönderdiği ve deneyimli golcüye de üstü kapalı “Sakın oynama” dediği bildirildi.

Haberin Devamı