Futbol Emiliano Sala'nın içinde bulunduğu uçak kayboldu!
Paylaş
Emiliano Sala'nın içinde bulunduğu uçak kayboldu!

Fransa yerel basını, Nantes'tan 15 milyon sterlin ücretle Cardiff City'e transfer olan Emilano Sala'nın içinde bulunduğu uçağın Manş Denizi üzerinde radardan kaybolduğunu duyurdu. Özel uçakta Emilano Sala ile beraber bir pilot ve 2 yolcunun daha bulunduğu belirtiliyor

Avrupa futbol dünyası Fransa'dan gelen haberle sarsıldı. Dün akşam saatlerinde Manş Denizi üzerinde seyreden bir yolcu uçağının radardan kaybolduğu açıklandı.

Haberin Devamı

Yerel saatle 20.00 sularında hava trafik kontrol kulesiyle irtibatının kesildiği belirtilen uçağın düşmüş olmasından korkuluyor. Uçakla ilgili arama araştırmalarının dün akşamdan beri devam ettiği belirtildi.

İngiliz Guernsey polis teşkilatı, arama ve kurtarma çalışmalarının Guernsey ve Alderney bölgesinde sürdüğünü; 2 helikopter ve bölgedeki kurtarma botlarının da çalışmalara katıldığını duyurdu.

SALA DA UÇAKTAYDI!

Uçakta Premier Lig ekibi Cardiff City'nin yeni transferi Emiliano Sala'nın da bulunduğu belirtiliyor.

Nantes'tan Cardiff'e transfer olan Sala'nın takım arkadaşlarıyla vedalaşmak için Fransa'ya gittiği ve bunun için uçakta bulunduğu açıklandı.

ARAMA ÇALIŞMALARINDA SONUÇ YOK

2 helikopterin ve bir kurtarma gemisinin arama çalışmalarına katıldığı fakat şimdiye kadar herhangi bir ize rastlanmadığı belirtiliyor. Hava koşullarının çok kötü olmasının arama çalışmalarını aksattığı aktarıldı.

Haberin Devamı

ÖZEL JET

Henüz net bir haber alınamayan uçağın The Piper PA-46 Malibu tipi özel bir jet olduğu belirtildi.

BAŞKAN MEHMET DALMAN: ENDİŞELİYİZ

Cardiff City'nin Türk Başkanı Mehmet Dalman'dan Sala açıklaması:

"Kesin bir şeyler söylemek için biz de bilginin doğrulanmasını bekliyoruz. Sala'nın can güvenliği konusunda oldukça endişeliyiz."