Dünya Salatalık fantezisi öldürdü

Salatalık fantezisi öldürdü

Paylaş
Salatalık fantezisi öldürdü

Almanya'da sevişme sırasında salatalık fantezisi yapan sevgililerden biri öldü. Sevgilisi Rica V.'nin ölümüne sebebiyet vermekle suçlanan Oliver D. hakkında beş yıl hapis cezası isteniyor

Almanya'nın Mannheim kentinde başlayan ceza davasında; savcı, sevişme sırasında salatalık fantezisi yaparken sevgilisinin ölümüne yol açan Oliver D.'yi “tedbirsizlikten adam öldürmekle” suçluyor.

Haberin Devamı

İlk duruşmada ifade veren evli ve bir kız çocuğu babası Oliver D, sevgilisiyle arasında geçenleri detaylı olarak hakime anlattı.

SİGORTACI YARGILANIYOR

Mannheim kentinde yaşayan 46 yaşındaki Rica V. ile 2004 yılında tanıştığını ve 2009 yılından Rica'nın öldüğü 19 Haziran 2014'de kadar da aralarında aşk ilişkisi bulunduğunu söyleyen sigortacı Oliver D., “Tanıştığımızda bir süre iyi bir arkadaşlık ilişkimiz oldu. Beş yıl boyunca da aşk yaşadık. Olayın yaşandığı gece bana geldi. Dört şişe şarap içtik. Ardından sevişmeye başladık. Her seferinde fantezi yapardık. Rica, kendisiyle birlikte seks aletleri getirirdi. Bu kez getirmemişti. Kimi zaman da kabak ve havuç da kullanırdık. O gece mutfakta yarım kalmış salatalığı kullandık” dedi.

Haberin Devamı

CUMA'YA TEKRAR DURUŞMA VAR

Oliver D. mahkemedeki ifadesinde, “Sevişme sırasında ben Rica'nın ağzına salatalığı soktum. Tam o sırada mutfaktan sesler geldi. Köpeğim için de bir parça eti fırına atmıştım. Onu köpeğe vermek için mutfağa gittim. Ardından balkona çıkıp sigara içtim. Geri geldiğimde Rica'nın boğazına kaçan salatalığı çıkarmak için çok uğraştım. Ama olmadı. Her şey kontrolüm dışında gelişti” dedi.

Nefesiz kaldığı için komaya giren 46 yaşındaki Rica, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Kadının kanında yüksek oranda alkol bulundu. Oliver D'nin duruşmasına Cuma günü devam edilecek.