Spor Salihli Kocaçeşmespor ile Turgutluspor maçında kavga

Salihli Kocaçeşmespor ile Turgutluspor maçında kavga

Paylaş
Salihli Kocaçeşmespor ile Turgutluspor maçında kavga

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta Salihli Kocaçeşmespor ile Turgutluspor arasında oynanan karşılaşmada kavga çıktı

Karşılaşmanın başından sonuna kadar gergin geçen maçın devre arasında gerginlik üst seviyelere tırmandı. Takımlar soyunma odasına girerken tribünlerden yabancı ve patlayıcı maddeler atıldı. Turgutluspor taraftarının bulunduğu tribüne saha dışından taş atıldı. Futbolcular ve hakemler polis kalkanı altında soyunma odasına girebildi.


MUHABİR DE YARALANDI


Karşılaşma devam ederken Turgutluspor yedek kulübesi yoğun yabancı madde yağmuruna tutuldu. Patlayıcı maddeler yedek kulübesinin önünde patlarken, İhlas Haber Ajansı Turgutlu muhabiri İlker Uyar maç sonunda çıkan olayları fotoğraflarken tribünden gelen maddeler sonucunda yaralandı.



İlker Uyar’ın yanak bölgesinde derin kesik oluştu. Maç sonrası Turgutluspor yardımcı antrenörü başına aldığı darbeyle yaralandı. Salihli Emniyet Müdürlüğü saha içi ve saha dışı olaylara müdahale etti.


MAÇI TURGUTLUSPOR KAZANDI


Bölgesel Amatör Lig(BAL) 9. Grupta ligin 22. haftasında Salihli Ramiz Turan Stadı’nda oynanan kritik ve çekişmeli maçı konuk ekip Turgutluspor 1-4 kazandı. Salihli Kocaçeşmespor ise bu mağlubiyetle kümede kalma şansını zora soktu.

Aldığı galibiyetle Turgutluspor grupta puanını 52’ye yükseltip liderliğini sürdürürken, Salihli Kocaçeşmespor ise 31 puanda kaldı



Haberin Devamı