Salihli Salihli'de İlçe Jandarma Komutanlığı'na destek ziyareti

Salihli'de İlçe Jandarma Komutanlığı'na destek ziyareti

Paylaş
Salihli'de İlçe Jandarma Komutanlığı'na destek ziyareti

Salihli'de İlçe Jandarma Komutanlığı'na destek ziyareti

MANİSA'nın Salihli ilçesinde, bir grup sivil toplum kuruluşu (STK) ve meslek odası temsilcisi, Suriye topraklarında devam eden 'Bahar Kalkanı Harekatı'na destek vermek amacıyla İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Alşen'i ziyaret edip, İdlib'te şehit olan kahraman Mehmetçikler için taziyelerini iletti.

Salihli'de sivil toplum kuruluşu ve meslek odalarının temsillerinden oluşan 20 kişilik bir grup, İlçe Jandarma Komutanlığı'na destek ziyaretinde bulundu. Grup, Salihli İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mehmet Alşen'e, Suriye'nin İdlib şehrinde, rejim güçlerinin hava saldırısında şehit olan Mehmetçikler için taziyelerini iletti.

Grup ardından, burada yatığı açıklamada, "Milletimizin başı sağ olsun. Kahraman şehitlerimizin ruhları şad olsun. Şehitlerimizin yakınlarına sabır ve metanet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin güvenliği ve huzuru için savaşan Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin mensuplarına her koşulda ve ortamda manevi desteğimiz devam edecektir" dedi.

Salihli İlçe Jandarma Komutanı Mehmet Alşen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, "Sivil toplum kuruluşlarının ve odalarımızın desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bu duyarlı davranış bizleri çok memnun etti" dedi.

Emre SAÇLI / SALİHLİ (Manisa), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı