Magazin Şallı üçüncü çocuğu istemiyor

Şallı üçüncü çocuğu istemiyor

Paylaş
Şallı üçüncü çocuğu istemiyor

İşadamı eşi Harun Tan ile evliliğinden iki ay önce ikinci kez anne olan Ebru Şallı, üçüncü çocuğu düşünmediğini açıkladı

7 yaşındaki oğlu Beren'in ardından, Pars isimli bir erkek çocuk sahibi daha olan Şallı, "Bir çocuğu büyütmek zaten zor. Üçüncüyü asla düşünmüyorum" dedi.

Akşam gazetesinin haberine göre; televizyon programına yeniden başlayan güzel yıldız, işlerinin çok yoğun olduğu bir dönemde ikinci kez hamile kaldığını ve planlarında olmamasına rağmen oğlu Pars'ı dünyaya getirdiğini söylemişti.

KENDİNİZİ BIRAKMAYIN

Hamileliği sırasında neredeyse hiç kilo almamasıyla gündeme gelen ünlü yıldız, "Kilo en son planda geliyor benim için. Zaten sağlıklı olduğunuzda güzellik arkasından geliyor.

Haberin Devamı

Şu anda sadece emziriyorum ve emzirerek kilo kaybediyorum. Emzirmek inanılmaz kalori götürüyor. Zaten ben hastaneden çıktığımda 7 kilosunu vermiştim. Bu daha önce kendime yaptığım yatırımla ilgili bir şey. Mucize değil" diye konuştu.

Şallı, yeni doğum yapan kadınlara pilatese başlamalarını, doğal minarelli su içmelerini ve kendilerini bırakmamalarını tavsiye etti.