Spor Samandıra'da 'Kocaman' devrim

Samandıra'da 'Kocaman' devrim

Paylaş
Samandıra'da 'Kocaman' devrim

Aykut Kocaman, ikinci kez teknik direktör olarak geleceği Sarı-Lacivertlilerde önemli yeniliklere imza atacak. ‘Takım ruhu’ yeniden canlandırılacak, neredeyse yok olan ‘aidiyet’ duygusu artırılacak ve teknolojinin son imkanlarının kullanıldığı çalışma metotları geri gelecek.

FENERBAHÇE’de yeni dönem kısa bir süre sonra başlıyor. Sarı lacivertliler Aykut Kocaman ile bambaşka bir kimliğe dönmeye hazırlanıyor. Yeni sezonda Samandıra’nın bambaşka bir kimliğe bürünmesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adam takım ile ilgili tüm raporları aldı ve ön hazırlıklara başladı. İşte Kocaman’ın yeni Fenerbahçe’sinde yaşanması beklenen değişiklikler....

1- HEYECAN YENİDEN GELECEK


Aykut Kocaman, Fenerbahçe’den ayrı iken bile sarı lacivertlileri hep yakından takip etti. Samandıra’da şampiyonluk heyecanı yeniden yaşatmak için hazır. Başarılı teknik adamın ilk hedefi ise iyice azalan ‘takım ruhu’nu yeniden canlandırmak.

2- SORUNLAR HEMEN ÇÖZÜLECEK


Geçmişte uzun yıllar Fenerbahçe’de çalışan Kocaman, Samandıra Can Bartu Tesisleri’ndeki ortamı çok iyi tanıyor.. Sorunları ve çözümlerini biliyor. Dersini iyi çalışmış durumda. Bu sorunları çok kısa sürede çözerek takımı yeniden futbola konsantre etmeye çalışacak.

3- ALİ YILDIRIM AKTİF OLACAK


Aykut Kocaman’ın gelişi Sarı-Lacivertli yönetimi de oldukça heyecanlandırdı. Geçmişte Kocaman ile mesai arkadaşlığı yapan asbaşkan Ali Yıldırım yeni dönemde de tamamen ipleri ele alacak.

4- ÖNEMLİ İSİMLER GELECEK


Transferleri imzaya kalan Valbuena ve Mehmet Ekici’den sonra önemli isimler geliyor. Özellikle forvet bölgesine iyi bir oyuncu transfer edilmek isteniyor. Ayrıca gidecek oyuncuların alternatifleri de hazır.

5- TEKNOLOJİYE DÖNÜŞ


Daha önceki Aykut Kocaman döneminde teknolojinin son olanaklarını kullanan F.Bahçe, o gittikten sonra bu uygulamaları rafa kaldırmıştı. Yeni dönemde yine kişiye özel, sakatlıkları önleyecek çalışma sistemi geliyor.

6- AİDİYET DUYGUSU ARTIRILACAK


Gelecek sezon Aykut Kocaman’ın en çok zorlanacağı konulardan biri neredeyse yok olan aidiyet duygusunu yeniden sağlamak. Takım ruhu ile birlikte, yenilgiyi kabullenmeyen bir ekip oluşturmak için futbolcular, sadece fiziksel olarak değil zihinsel olarak da hazırlanacak.

Haberin Devamı