Spor Samandıra'da şoke eden tablo!

Samandıra'da şoke eden tablo!

Paylaş
Samandıra'da şoke eden tablo!

Pamuk ipliğine bağlı bir şekilde yoluna kör topal devam eden Fenerbahçe artık tam anlamıyla dağıldı...

Aslında bunun sinyalleri geçtiğimiz haftadan verilmeye başlanmıştı. Aytemiz Alanyaspor maçı sonrasında teknik direktör Dick Advocaat’ın yaptığı açıklamalar sonrasında futbolcuların tamamı hocanın gideceğini öğrenmişti. Durum böyle olunca da Samandıra’da herkes kafasına göre takılmaya başladı.

Özellikle yabancı oyuncuların bir çoğu sakatlık, yorgunluk ve benzeri bahanelerle idmanlara çıkmadı. Bunun sonucunda da haliyle Atiker Konyaspor faciası geldi. Ancak bu yenilgi beraberinde arkadaşlığın bittiğini de açıkça ortaya koydu.

SADECE EŞİ DAİANA YANINDAN AYRILMIYOR


Atiker Konyaspor maçında kolu kırılan Jose Fernandao, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Normalde 90 dakika bittiğinde böylesine ağır bir sakatlık geçiren oyuncunun yanına ilk olarak arkadaşları koşardı. Ancak Fenerbahçe’de arkadaşlık öylesine bitmiş bir haldeydi ki maçtan sonra Brezilyalı yıldızın ne yanına giden oldu ne halini soran... Hatta yöneticilerden ve teknik heyetten bile uğrayan yoktu. Fernandao’nun yanında sadece eşi Daiana vardı. Bu da Fenerbahçe’nin iyice dağıldığının en açık göstergesiydi.

GEÇMİŞ OLSUN FERNANDAO

Bu arada Jose Fernandao dün sabah ameliyat oldu... Kulüp doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, Brezilyalı yıldızın durumuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Fernandao’nun dirsek ile omuz arasında bir kırığı oldu. 5 parçalı bir kırık meydana geldi. Bugün (dün) sabah itibariyle operasyona alındı. Ameliyat başarılı geçti. Yarından (bugün) itibaren de rehabilitasyonlara başlayacağız. Sahalara dönüş süreci tahmin ediyoruz ki, 2-3 ay sürecektir. Bu tür vakalarda önce kemiğin kaynaması için ihtiyacı olan süreyi bekliyoruz” dedi.

Habertürk

Haberin Devamı