Türkiye (Son Dakika) Samatya canisi suçunu itiraf etti

Samatya canisi suçunu itiraf etti

Paylaş
Samatya canisi suçunu itiraf etti

Samatya'da Ermeni kadınlara yönelik saldırı olaylarının gözaltına alınan faili Murat Nazaryan Ermeni asıllı çıkmıştı. Nazaryan adliyeye giderken olayları kendisinin gerçekleştirdiğini ağlayarak itiraf etti. Nazaryan kurbanı takip ederken güvenlik kameralarına da takıldı

Yaşlı kadınlara yönelik saldırıların faili olarak gözaltına alınan Murat Nazaryan, kendini adliyeye götüren polis otosunda olayları kendisinin gerçekleştirdiğini ağlayarak itiraf etti. Nazaryan kadınlardan gasp ettiği ziynet eşyalarını sattığı kuyumcunun adresini de verdi.

Haberin Devamı

>>OLAY BÖYLE GELİŞMİŞTİ

Samatya saldırıları olarak bilinen yalnız ve yaşlı kadınlara yönelik saldırıların şüphelisi Murat Nazaryan'ın polisteki resmi ifadesinde, "Hiç bir şey hatırlamıyorum" dediği ancak kendini adliyeye götüren otomobilde saldırıları gerçekleştiren kişi olduğunu itiraf ettiği öğrenildi.

ALTINLARI KUYUMCUYA SATTIM

Edinilen bilgiye göre şüpheli kendisini götüren polislere ağlayarak, "Olayları ben gerçekleştirdim. Bu kadınlardan gasp ettiğim altınları Beyazıd'ta bulunan bir kuyumcuya sattım." dedi. Bu ifadeler tutanakla kayıt altına alınırken şüpheli hastanede doktor kontrolünden geçirildiği sırada durum soruşturmaya bakan savcıya bildirildi.

EVLİYMİŞ

Soruşturmaya bakan savcının talimatı üzerine ekipler şüphelinin söylediği kuyumcuya gönderildi. Kuyumcuya giden ekip, satıldığı iddia edilen takıların akıbetini araştıracak. Güvenlik kamera kayıtları da incelenecek. Öte yandan, şüpheli Nazaryan'ın para karşılığında oturum almak isteyen Romen uyruklu bir kadınla 2000 yılında evlilik yaptığı belirlendi. Polis kimliğini belirlediği kadını ifadesini almak üzere arıyor. Polis, Nazaryan'a ulaşabilmek için daha önceden belirlenen eşkal bilgilerine benzer 15 kişiden kan örneği aldığı ve bu kişilerin kanlarının olay yerinden bulunan kan örneği ile uymadığı için serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer9238","9238","201303","9238-1.jpg");


Murat Nazaryan, Maritsa Küçük (85) adındaki Ermeni asıllı Türk vatandaşı, tek başına yaşadığı evinde vahşice öldürülmüştü. Darp edildikten sonra vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle Maritsa Küçük yaşamanı yitirmiş, üzerindeki ziynet eşyalarının da alındığı tespit edilmişti. Kurbanı takip eden Murat Nazaryan'ın görüntüleri de güvenlik kameralarına takıldı. Görüntülerde Murat Nazaryan önce başka bir kadını takip ediyor daha sonra bu kadın hurdacıyla konuşmaya başlayınca Marista Küçük'e yöneliyor.

DHA