Spor Samet Geyik: Hepimizin rüyasını olimpiyat hayali süslüyor

Samet Geyik: Hepimizin rüyasını olimpiyat hayali süslüyor

Paylaş
Samet Geyik: Hepimizin rüyasını olimpiyat hayali süslüyor

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın oyuncusu Samet Geyik, "Turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak ve hedefimize ulaşmak için Kanada’yı yenmeliyiz" dedi.

Filipinler’in başkenti Manila’da 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri’nde mücadele edecek A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın oyuncusu Samet Geyik, çok güçlü rakiplerle karşılaşıp, zorlu bir sınav vereceklerini söyledi.

Samet Geyik, Türkiye Basketbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamasında, önceliklerinin Kanada ile oynayacakları gruptaki ilk karşılaşmayı kazanmak olduğunu belirterek, "Teknik ekibimizle rakibi defalarca izledik, güçlü ve iyi bir takım. Turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak ve hedefimize ulaşmak için Kanada’yı yenmeliyiz. Hepimizin rüyasını olimpiyat hayali süslüyor" ifadelerini kullandı.

Senegal’i de geçip yarı finaldeki rakiplerini bekleyeceklerinin altını çizen milli basketbolcu, şunları kaydetti:

"Öyle sanıyorum ki karşı gruptan Fransa ile bir final ve olimpiyatlara gitme maçı yaparız. Fransızlar da son derece güçlü ve tecrübeli bir kadro ile buraya geldi. Ancak bu noktaya gelebilirsek 40 dakikalık bir olimpiyat mücadelesi olacak. Yaklaşık 3 senedir milli takım kadrolarında yer alıyorum. Burada sorumluluk almak, teknik ekibin size olan güvenini hissetmek son derece gurur verici bir olay."

Haberin Devamı