Gündem Şampiyon sporcu Derya Can'ın eşi denizde kaybolmuştu... Sevindiren gelişme!

Şampiyon sporcu Derya Can'ın eşi denizde kaybolmuştu... Sevindiren gelişme!

Paylaş
Şampiyon sporcu Derya Can'ın eşi denizde kaybolmuştu... Sevindiren gelişme!

Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde dün gece lastik botla denize açılan Tayfun Göçen ile Necati Çağatay’dan haber alınamamıştı. Serbest Dalış Dünya Rekortmeni milli sporcu Derya Can Göçen’in eşi olan Tayfun Göçen ve arkadaşı Necati Çağatay’ı arama çalışması başlatılmıştı. Arama çalışmaları sonucunda kaybolan iki kişi de Gelibolu Yarımadası Büyük Kemikli Burnu mevkisinde sağ olarak bulundu

Çanakkale Belediyesi Yat Limanı’nda dalgıç olarak çalışan Tayfun Göçen ve Necati Çağatay, dün öğle saatlerinde lastik botla Bozcaada’ya gitti. Saat 21.00 sıralarında dönüşe geçen, her ikisi de Sahil Güvenlik eski personeli olan iki dalgıçtan bir daha da haber alınamadı.

Haberin Devamı

SEFERBER OLDULAR

"Serbest Dalış Dünya Rekortmeni" milli sporcu Derya Can Göçen, eşi Tayfun Göçen’e ulaşamayınca polise haber verdi. Bunun üzerine Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığı ekipleri ile deniz polisi, boğazda ve Bozcaada açıklarında arama çalışması başlattı.

Derya Can Göçen, en son eşi Tayfun Göçen ile dün saat 20.45 sıralarında telefonla konuştuğunu, bu saatten sonra da ne eşine ne de yanındaki arkadaşına ulaşabildiğini belirtti.

Serbest dalış şampiyonu Derya Can Göçen ile eşi Tayfun Göçen

HER İKİSİ DE SAĞ BULUNDU

Sahil Güvenlik eski çalışanı Tayfun Göçen ve mesai arkadaşı Necati Çağatay, Gelibolu Yarımadası Büyük Kemikli Burnu mevkisinde bulundu.

Sağlık durumları iyi olduğu belirtilen Göçen ve Çağatay, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Çanakkale'ye getirilmek üzere yola çıkarıldı.

Haberin Devamı

DHA